Okej. Det mesta är nerpackat, planet går om några timmar. Ett sista dopp i poolen väntar. I nya bikinin som jag skaffade bara härom dagen. Den är axelbandslös och ja, den här deformerar också rattarna, men inte lika farligt som den förra, ska försöka ta en bild så att ni får sen den i sin helhet. På tal om nya saker och nerpackat, så har det så klart blivit en del shopping under resan. Jag tycker att jag lyckats hålla mig i skinnet hyfsat bra, men den del grejer har jag med hem. Favoriten är en turkos silverring som jag hittade på en loppis. Stor, blaffig och skitsnygg! Ni ser den där uppe i bild. Till vänster om glassen och bebisen.

0 svar

 1. Fin ring, så absolutt! Lovte å melde tilbake hvordan den illuminerende dagkremen fra Laura Mercier funker; jeg er superfornøyd! Lett å legge, og det blir ikke alt for mye glitter. Gir liksom litt skinn til ellers matt vinterhud. Toppers! God tur hjem – det er heldigvis litt varmere i norden nå -ikke så pyton freezing som da dere dro. Her i Oslo har vi deilige 10 grader, så det begynner jo å likne på vår.

 2. Rio är ju så otroligt söt! Har varit så härligt att följa er på semester! Vet inte om du gjort det innan men det hade varit så tacksamt om du vill tipsa lite om vad man ska tänka på när man reser med små knoddar. Vi sticker till värmen med vår lilla 8 veckors tjej om två veckor och packningsvåndan börjar komma smygandes.. Tack för en superblogg!

 3. Ringen var snygg också :o). Lilltjejen överglänser dock allt, hon verkar supernöjd. Lade märke till dina vigselringar, de ser fina ut. Skulle gärna se de lite närmare, behöver nämligen lite inspiration inför kommande inköp och vet inte alls vad jag ska välja. Trevlig resa hem och tack för väldigt trevlig blogg. Mvh Cecilia

 4. Supersöta goa Rio…ja fin mamma också och snygg ring. Har ni verkligen varit borta i fyra veckor redan? det är inte klokt vad tiden går fort.
  Trevlig hemresa, stor kram Marie

 5. men så gosig liten tjej! nästan lika fin som min =)
  tack för en fantastisk blogg! läser varenda dag!
  trevlig resa hemåt igen,
  /carolina

 6. Fina fräknar! Turkoser är superfint och somrigt bra köp. Jaha en del kör mochalattefrappe filijoxs medans andra kör med egen tumme…

 7. Nu tycker jag nog att du var väldigt orättvis mot ringen!
  Vem kan titta på den när du har med en sån otroligt söt gulleplutt på samma bild!

 8. jag ser ringen klart och tydligt. Det kan jag ju erkänna. Har en liknande, men köpt på H&M. Inte så kul kanske men den va väldigt fin! en litet tips. hej svejs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *