B90A5091

B90A5103

…Har jag nästan helt bestämt mig för att strunta i den här gången. För att bevisa att det går (även om det såklart är tusen gånger lättare i mildare väder när man kan ha klänning/tights/shorts varje dag) – och för att det känns så onödigt att lägga pengar på plagg som används under så kort tid. Så mycket roligare att shoppa någon klänning som funkar genom hela graviditet och som är lika bra efter. Svarta klänningar var min plan från början, och den har jag hållit mig till. Svarta klänningar, stora skjortor och snygga tights och lite mer dressade mysbrallor. Garderoben blir ju förstås snävare och snävare för varje månad som går, men om jag så får gå runt i nattlinne sen när det närmar sig de sista veckorna så får det väl vara så.

Den här klänningen från 10 Crosby Derek Lam köpte jag precis när jag var nygravid  – som en liten pepp-present till mig själv och den har verkligen varit räddningen de där gångerna när jag behövt se och känna mig lite värdig och chic. Blankens ”The Roxy” passar perfekt till en svart klänning.

Foto. Susanne Kindt

0 svar

  1. Tack för att du inte visar upp den så obegripligt vanliga handen-på/under-magenbilden. Varför poserar gravida kvinnor så?

  2. Superfint!
    Jag har förresten nåt minne av nån intervju med din syrra Elin, där hon pratade om hur viktigt det var att hitta sin egen stil, att välja och kombinera det man gillar etc. Men så sa hon sen att man absolut inte kan ha bruna skor till en i övrigt svart outfit! Det gick liksom bara inte, väldigt oklart varför. Tänker på det där ibland och fattar fortfarande inte varför, det är ju väldigt fint tycker jag! 🙂

  3. Jättefint! Fast min erfarenhet är att man ändå inte vill ha de där plaggen efteråt – jag kände mig gravid och stor och klunsig i de kläderna jag hade när jag var tjock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *