bild-14

Det är ganska spännande ändå, det här med att bo mitt i Hollywood. Igår var jag och Per på bio och utanför biografen var det någon slags premiär med pararazzis och röd matta och den där faderutten. Nu stannade vi och för sig inte något vidare länge så vi såg varken se kändisar eller limousiner – men det är ändå kul att bli påmind om hur det också är. Jag är så fullt upptagen med att var förtjust i tempot och den vackra bergigheten i den här stan, så det är kittlande att bli påmind om att den där delen av Los Angeles, som staden ju förmodligen är mest känd för. Det är nog det jag gillar mest med Los Angeles. Alla kontraster som gör att jag inte kan förstå hur man någonsin kan tröttna på det här stället.

Vi såg för övrigt ”Boyhood” med bland andra Patricia Arquette och Ethan Hawke – filmen har spelats in under 12 år, och man får liksom se pojken som gör huvudrollen växa upp framför ögonen. Snyggt, bra, fint, gripande, nära – en mycket sevärd och bra film på alla sätt. Rekommenderas!

0 svar

  1. Du är ”förtjust i tempot” skriver du, undrar, är tempot lägre el högre än i tex. Sthlm menar du? Har aldrig varit i just L.A och tänker mig ett lägre och sunt tempo av det jag läst men har kanske helt fel? Vore kul & intressant att höra om. Ha en härlig höst over there.

  2. Men wow Cecilia! Verkligen fantastiskt snygga kläder och skor och jättefin i håret 🙂 Vilket märke på kläder och skor?
    Känner att min garderob har nått ett lågvattensmärke, kunde verkligen behöva fyllas på med något liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *