Fin fångst

Helgen i Göteborg kom som vanligt när det gäller helger i Göteborg med god shoppinglycka. Förutom Dr Martens-kängornaköpte jag också ett halsband och ett par handskar på Weekday. Per som är lång som en stång och dessutom har någon slags aparmar (jättelånga) har svårt att hitta skjortor, men nu tog han hjälp av ett försäljarproffs som hittade en modell från Etonsom satt som sydd för hans kropp (och jag noterade storleken och modellen och tänkte att nu behöver jag aldrig ha julklapps- eller presentångest mer i mitt liv) och dessutom ett litet gäng näsdukar att stoppa i kavajfickan (som är så otroligt mycket snyggare tillpiffare på män än vad slips är tycker jag. Förstår mig faktiskt inte på slips över huvud taget). När det sen var dags att gå ut och käka på kvällen (på Familjen = mycket trevligt) hade vi piffat till oss och kände oss så nya och snygga att vi var tvungna (okej, det var min idé) att fota oss i spegeln i hallen. När vi sen kollade på bilderna tyckte vi inte alls att de kändes rättvisa. Var vi inte snyggare än så? Eller var det bara så att vi var lite koordinerade? Tio bilder där vi kollar åt olika håll, blundar eller göra mystiska ansiktsgrimaser. Och inte ser ett dugg romantiska ut. Ja ja, vi var väl fortfarande förblindade av vår egen lyckade styling gissar jag.

Gammal klänning från Acne, second hand-boots och fjäderhalsband från Weekday.

 

…och handskarna i mocka och läder samt med dragkedjedetalj.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Josefine
  Josefine

  Jag tycker att ni var väldigt stiliga 🙂

 2. Profilbild för R-M
  R-M

  Tycker ni var jättefina vackert par och så snyggt med näsduken, har jag aldrig tänkt på tidigare.

 3. Profilbild för Chatrine

  Jag måste tipsa om Tailorstore. Nätbutik för måttbeställda skjortor. Min man har samma problem, har förut nästan bara köpt kortärmade skjortor för att det annars glipar fult.
  Numera har han lagt in sina mått och jag kan gå in när jag vill och beställa en variant som jag gillar och bara klicka för hans inlagda mått. Finns maaassor tyger att välja på och man kan välja modell och snitt. Smiiidigt 🙂

 4. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Snygga ben!!

 5. Profilbild för m47
  m47

  Fina ni är! Ja Eton skjortor är bäst! De har min man jämt. Som skräddarsydda.

 6. Profilbild för Petra
  Petra

  Tänkte bara kolla med dig om du vet vad din hårfärg heter/kallas? Den är verkligen skitsnygg och jag skulle vilja använda den som en inspiration till min framtida frisyr när jag ska till frisören! 🙂

 7. Profilbild för Sari

  Gillar din outfit, grymt snygg på en snygg tjej! 🙂

 8. Profilbild för Ida F
  Ida F

  Super snygga!

 9. Profilbild för Marie
  Marie

  Ni är supersnygga!
  Åh vad det är härligt att vara lite barnfria någon gång ibland, bli kärare än vanligt.
  Tack för en jättebra blogg!
  Kram Marie

 10. Profilbild för Sara
  Sara

  Så snygga, man ser även vem som är pappa till era barn, SÅÅÅ lika! Men det har du ju säkert fått höra förut.

 11. Profilbild för SBD

  Åh, vad din man Per är snygg. Verkligen sådär prins-material. Hoppas du njuter av honom och behandlar honom precis som en prins förtjänar. En smått bitter tjej här som aldrig lyckas fånga sin prins.

 12. Profilbild för Petta jey
  Petta jey

  Skriv din kommentar här!
  Ni ser verkligen ut som ”iffon”. Kul! När började Pär skela?

  Mvh

  Petta jey

 13. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Hörru, Petta Jey, han var väl skelat ungefär sen där dagen när vi tog vårt pick och pack och åkte hem ”två dagar tidigare” från Gotland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *