IMG_0947.JPGBörjade med att att hänga med tre av männen i mitt liv på hajk: Per, tränar-Lars och Remy i sin lilla väska på magen. Det duggade över stan och luften kändes nästan… ja, fräsch faktiskt.

En timma senare var vi nere på plan mark igen och då var både jag och Remy så hunriga att vi grät. Jag mest inombords i och för sig. Remy fick sin lunch i bilen innan vi rattade mot mitt favvohak på Fairfax (minns inte vad det heter, men det ligger granne med loppisen Tini som också är värd ett besök om ni nu ändå är i krokarna).

Jag ställde till med en riktig braklunch med sallad med ugnsrostade grönsaker och fetaost med en mintdressing på, choclate chip cooke med havssalt och en kaffe med mandelmjöl till efterrätt. Kombucha var jag också manad att beställa. Har svårt för smaken, och kanske är det just därför jag ibland bara måste ha det. Kombucha. För att jag bli tokig på vad det egentligen smakar. Inte särskilt gott vet jag i alla fall med säkerhet. Men nyttigt ska det ju vara.

IMG_0949 2015-01-30 12.06.10Medan Remy sov passade jag på att speed-jobba en timma. Svarade på en massa mail och fick en del gjort faktiskt.

Nästa stopp blev den fantastiska fotobutiken Samys där jag lämnade in en hårddisk som pajat, provade lite olika objektiv mest för skojs skull och fick en grej fixad med min kamera som varit trasig ett tag.

Sedan längtade vi hem, jag och Remy och hoppade in i bilen igen. Och tur var väl det. För i ungefär exakt samma sekund som vi landade i huset bröt ett regn och åsk-oväder ut. Och det är bra mycket mysigare att sitta hemma och kolla på regnet än att kuska runt i trafiken.

2015-01-30 16.11.29Här satt vi ett tag och tittade på ovädret, innan vi blev kalla och bestämde oss för att gå in och bada och duscha, jag och Remy. VI gosade ett tag i sängen, innan den sölkorven somnade igen, och jag fick börja tänka på middagen för nu var Per och tjejerna på ingång. Lax med parmesankräm och ris blev det till middag. Medan jag donade i köket började solen sänka sig och en helt fantastisk himmel öppnade sig utanför fönstren. Jag fick gå ut och sätta mig i trädgården en sväng till. Den här gången såg det ut så här.

2015-01-30 18.22.47Sen blev det popcorn och fredagsmys i tv-soffan och vi pratade om vilken dag i veckan vi gillar bäst. ”Alla!” – tyckte Bonnie. Men jag undrar om inte fredagar precis just här är härligast ändå När man känner lugnet lägga sig efter veckan och en viss förväntan inför helgen smyga sig på.

Lugnet förresten. Det gällde i och för sig kanske bara min del av soffhörnet.

IMG_0975.JPGSomliga åkte på att brottas med hela klanen och det kan vara mycket men sällan lugnt.

0 svar

  1. Hello, hur uppfattar Amerikanska familjer er? Tycker ”mammorna” att Per är sååå good with his kids? Vi bor i AU och här tycker många att min man är så bra med sina barn, visar känslor och pussar dom..! Vad säger de om att du inte ger gummy bears? Vi kör lördagsgodis och alla häpnar här:)
    / Susanne

  2. Jag tittar in på din blogg ibland och gillar den mycket! Vad härligt att få bo utomlands som ni. Och vilken fantastisk utsikt, den gillas skarpt!!

  3. Läckra vyer från poolen! Alltid kul att höra om era dagar, aktiviteter, nöjen och rutiner. Själv har jag åkt lite slalom med barnen igår, det har snöat i flera dagar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *