Jag och Rio var en sväng i H&Ms pressrum idag, och spanade in alla underbara höstnya kläder. Vid kollektionen som kallas All for children, och som är ett samarbete mellan H&M och Unicef, stannade vi lite extra länge. Det gick liksom inte att slita sig: så otroligt vackra och fina barnkläder, inte minst på pojksidan. Så här skriver H&M i sitt pressmeddelande: ”Pengarna från kollektionen går till All for Children-projektet, vars mål är att långsiktigt förbättra situationen för generationer barn i några av världens fattigaste områden där många av H&M:s kläder tillverkas.”

De där små mus-skorna med tillhörande mus-väska har jag redan bestämt mig för att ge till Bonnie när hon fyller år i november (det är inte förrän då kläderna släpps i butik och på nätet).

Och den här nallen. I en fin liten låda. Med tillhörande garderob. Man är konstig, typ crazy catlady, om man köper en till sig själv va?


0 svar

 1. Vill ha allt! Nallen till mig själv, så jag är väl också galen… Men var är de fina pojkläderna, jag har en liten grabb… Har du fler bilder?
  Kram

 2. Åh, vad spännande! Ser ut att vara finfina saker, hoppas jag lyckas roffa åt mig lite till min lille skatt, blir väldigt nyfiken när du skriver att det finns mkt fint på pojksidan, det brukar ofta vara tvärtom!

 3. mycket fina kläder och fin tanke med kläderna men mycket synd att det bara är till s 128…

  men nallen den kommer garanterat hem till oss!

 4. Oj, fick också ett omedelbart sug efter nallen och hänga upp litet fina kläder på galge till den, oerhört söt. Den måste jag köpa till min dotter (så kan jag låna den i smyg efter hon somnat ;)).

 5. Är det bara jag, eller är inte den där ”nallen” i själva verket ett litet lamm? Som förutom öron och päls, har en kropp likt en nalle. Jättesöt är den iallafall! 🙂

 6. Nej inte galen alls!
  Jag stod och klämde på en liknande inne i en leksaksaffär i Gamla stan igår. Kommer inte ihåg namnet på affären men den är ett MÅSTE om man gillar leksaker och är Stockholm. Den ligger på Stora Nygatan, höger sida om man har Slussen i ryggen – ganska långt upp mot Riksdagshuset.
  Där inne vill man ha ALLT (dockhusen säger jag bara…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *