På söndag är det fars dag och då brukar alltid vilda, nåväl, inte så vilda kanske, men i alla fall – diskussioner om vem det egentligen är som ska firas dyka upp. Är det bara ens egna pappa som ska skämmas bort med presenter, eller är det liksom pappan i den egna familjen? Alltså inte bara av barnen då, utan också av frun/flickvännen/barnens mamma. Själv är jag av den bestämda åsikten att hade det varit bara den egna pappan som skulle gratuleras hade det väl hetat Min fars dag eller nåt, men nu gör det ju inte det, och då tycker jag att det i stället är ett ypperligt tillfälle att skämma bort sin man med något – kanske just för att han är en bra pappa som kämpar och sliter för sin familj.

Ja ja, med det där gör ju alla som de vill förstås. Här kommer lite presentinspiration inför söndagen. Och har ni inte lust att slå på stora skämma-bort-trumman just nu så passar det kanske någon födelsedag? Eller till jul?

Okej. Vi kör.

Strumpor är ju en klassiker. Och om man nu ska köpa dem, kan man ju passa på att skaffa lite snygga, härliga strumpor. En vanlig jeans och T-shirt outfit på en kille skruvas till ett varv med en grym kulör på tassarna tycker jag. Happysocks varianter är ju underbara, de på bilden ovan kommer från Marc O Polo och kostar 149 kr styck.

Eller varför inte ge honom en ny plånbok? Den här stilrena kommer från svenska Sandqvist och kostar 349 kr.

Har han skött sig extremt väl förtjänar han kanske en ny klocka? Höstens modeller från svenska Triwa är sjukt snygga tycker jag.

Tumhandskar i skinn från Lexington, 695 kr.

En man i stickad tröja ser alltid så trygg – och snygg – ut tycker jag. Den här kommer från Dobber/MQ och kostar 699 kr.

I lyxpresentigaste laget kanske, men asch, de är så jäkla snygga att jag inte kunde låta bli att tipsa om dem. Kängor från Hudson, 1795 kr.

Råfin kavaj från H&M, 599 kr.

Skjorta – älskar de röda knapparna – från Jeans & Clothes, 499 kr.

Läder och päls-mössa från Lexington, 999 kr.

0 svar

  1. Å jag vill få ännu mera klänningstips men det ska va den ”lilla svarta” en som funkar till allt, inför stundande julfester, nyår och släktmiddagar, ja allt. Tacksam för hjälp om du har tid och lust. Kram

  2. Hej, förra året har jag för mig att du tipsade om en ansiktskräm för karlar. Kan du inte skriva om den igen för det tror jag att jag ska ge min pappa i år.

  3. Vilka bra tips! 🙂 Här hemma hör vi till kategorin som även ger varandra nåt när det är fars/mors dag, utöver våra egna föräldrar såklart. Men jag tycker ju att min sambo är världens finaste farsa till våra barn, klart jag vill uppmärksamma det! Känns naturligt tycker jag, iaf när man har barn som är för små för att själva ge något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *