Okej, nu kör vi några bi lite fler frågor och svar!

Kul fråga! Jag kommer matcha den antingen med lite grövre strumpbyxor, inte nödvändigtvis stickade men med högre den, så att de inte är så tunna. Vill man inte ha svarta tror jag att det kan vara supercoolt med någon färg till. Orange? Lila? Brun? Och över kanske en kofta som plockar upp färgen på strumpisarna. Eller en skinnjacka. På fötterna boots, gärna med klack! Ett annat, mindre uppklätt alternativ är ju att matcha dem med plyschtightsen som också är en del av kollektionen, och gillar eller har man inte dem  blir det bra med mönstrade tights eller kanske någon lite blankare ”lackig” variant?

Ha kjolen i midjan så att kurvorna hamnar på rätt ställe och benen ”förlängs”. Sen kan det vara snyggt med boots eller kängor till, ett tight linne och över den en tunn lite längre kofta. En läderrem eller flätat läderskärp i midjan kan nog också bli snyggt!

Asch. Jag är rätt dålig på sjal, men OM jag har det tycker jag att det är snyggast att matcha med något material som bryter av mot det snällt ”sjaliga”, typ en skinnjacka. Scarfsar däremot gillar jag att ha i håret. Om du menar postorder som i katalog, så nej, det har jag nog aldrig beställt något från. Däremot handlar jag en del på nätet!

Bah! Det där ÄR svårt. Polarn och pyret har en retrosnygg randig, och Didrikssons är praktisk och bra, men särskilt jättesnyggt är det ju inte. Peak Performance kostar lite mer, men brukar ha snygga grejer.

 

Så klart du kan ha brett skärp, man ska aldrig bry sig särskilt mycket om vad som är inne eller ute, utan utgå från man själv gillar i första och sedan kan man ju applicera det på de rådande trenderna om man känner för att vara med i matchen. Ett brett bälte tror jag till exempel den här säsongen skulle se supersnyggt ut med de lite längre (vadlånga) och vidare kjolarna som kommer på bred front nu. Vad gäller klänningar så tycker jag oftast att det är snyggast att matcha med korta jackor, det förlänger intrycket av benen och ger vackra proportioner. Vad gäller höstjackor så behöver jag nog lite mer info kring ungefär vad det är du är ute efter för att kunna hjälpa till. Själv fyndade jag en ursnygg fårskinnspäls på tradera förra året, den tänker jag ha när det blir kallt. Innan dess kör jag på bikerskinnjacka och tunnfodrade kappor.

Grattis! Ja, det är inte helt lätt det där. Men för mig blev räddningen att hitta ett par byxor som var sköna och som satt bra. Fina gravidjeans fanns till exempel hos Topshop, och så använde jag Boobs  Treggings. Matcha jeansen med bekväma skor, och långa tighta linnen som går över magen (hittade flera såna på Lindex) sen har du bara dina vanliga koftor över. Inte svinkul kanske, men kan klarar sig rätt långt med det här ändå!

 

0 svar

  1. Hoppar in och tipsar tjejen som sökte regnjacka. det finns en svart, snygg (enligt mig iallafall) regnkappa/jacka på Lindex just nu. Enkelt lite längre modell med huva. Priset för jackan är 399 kr. Spana gärna in den 🙂

  2. HÄNGSLEN! Håller upp jeansen trots gravidmage! Kan ha dom under en stor snygg tröja så syns de inte. Mitt bästa gravid-byx tips!
    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *