Flest skor vinner

Pernilla Wahlgren var som sagt på besök i Mix megapol-studion idag, det tog inte lång tid innan vi kom att prata om vårt gemensamma intresseområde; skor. Pernilla har ett rum med två hyllor där hennes 150 par står uppradade. Jag menade att jag nog eh… ska vi säga ”bara” har 100 par, men att jag å andra sidan har kvar kartongerna till de flesta. Pernilla slänger sina kartonger vilket låter som vansinne i mina öron.

Min snubbe Per ringde upp efter att detta ämne diskuterats i radio och frågade om jag inte överdrev lite. Har du verkligen 100 par skor? Det framgår alldeles tydligt att han inte insett vilken shoppingkapabel kvinna han gift sig med.

/Cecilia


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *