20140218-142918.jpg
…lyser plötsligt. För när man drar igång en massa projekt, och tycker att man har allt i huvudet och att det mesta känns glasklart, så kan det vara så att man kommer på att dem man samarbetar med kanske inte alls har nyckeln till min hjärna och kan blue printa det som försiggår där. Då måste man helt enkelt sätta sig när och formulera det där glasklara surret (låter ju motsägelsefullt, men lite så känns det faktiskt) till något väldigt kärnfullt och konkret. Och det är nyttigt också för mig, visar det sig. Inom inte allt för lång framtid sjösätts – om allt går som vi hoppas – ett projekt som jag drömt om att göra länge.

Förutom att äta holländsk lakrits och tänka så det knakar på allt detta, har jag också anmält mig till en kurs i fotografi på UCLA. Plötsligt är det så mycket som händer och jag är både taggad och megasugen på.. ja, ALLT, snudd på. Känner mig stark, utvilad och hungrig (Och Galen? Ni tycker att det verkar som att jag borde lägga till det också?Ja.) som en jävla jävel idag.

0 svar

 1. Heja heja!! Gud va spännande! och den känslan är otrolig, när man går ifrån jobbet eller från ett möte och känner att ”fan jag gör de här rätt bra ändå, nu kör vi!”

 2. Hej Cecilia! Jag vill inget särskilt egentligen, bara säga att jag läst din blogg i många många år, och än idag slås jag över hur vettig och bra du verkar. Även om jag inte håller med alla gånger (skulle ju vara lustigt om vi delade åsikter till 100%, det gör jag nog inte med nån…) så är du ändå så jäkla tiptop på att förklara varför DU tycker som du gör, och du gör det utan att dumförklara andra och försöka hävda dig själv. Det gillar jag! Massor! Sedan så har du en killer kläd- och inredningsstil också, vilket bara är som pricken över i 🙂 Men Gud, vilket kärleksbrev detta blev då. Aja. Gillar dig helt enkelt, har aldrig kommenterat förut, och tänkte att det var dags 🙂 Ha det toppen!

 3. Underbart! Kreativitet och en flödande öppen hjärna gör att man mår som bäst. Ska bli otroligt spännande att höra vad du har på gång. Lycka till!

 4. Härligt att höra, du är fantastisk! Du är så oerhört duktig på att formulera och inspirera. Ge oss kloka tankar och många sköna skratt med din blogg. Tusen tack fina du! Spännande att läsa om ditt ev projekt…:)) Kram

 5. hej Cissan, när du kommer till London nästa gång, åk inte ”Eye of London”
  världens näst högsta pariserhjul, jättetråkigt, gick 1 cm i taget,
  och kostade 16 pund ! roligare kan man ha för pengarna, man ser bara en massa tak och skorstenar. alltid när jag kommer till Farsta Centrum
  är det många, som frågar mig om jag vet när du kommer tillbaka.
  jag vet, men säger inget, fniss. kommer till LA i vår, några nya restauranger
  jag bör känna till ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *