(null)
Det skulle kräva sex veckor in på tredje barnet innan min velourpappaimage-livrädda make skulle luras på bärsele med tillhörande bebis istoppad. Inte för att han är någon hårding Per, absolut inte, han får bara panik av allt som andas rökelse, meditation och surdeg. Fråga mig inte hur och varför bärsele passar in här, kanske någon form av Farbror Barbro-ångest, för er som minns den karaktären.
Har aldrig sett någon se mer onaturlig ut än när han knallade runt fastspärrad i den där idag. Men han gjordet i allafall. Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för Per.

0 svar

  1. Hög igenkänning på det där! Min man tog dock aldrig på sig bärselen… Men då har vi ett barn, om vi hade velat ha fler hade han kanske tillslut tagit på sig den, precis som din. Jag tycker det ser coolt ut, men jag kan samtidigt förstå hur han tänker.

  2. Som tur är har min man vänner som lovordar selen, så den gick hem. Sjalen rörde han dock aldrig…

    Tycker dock selen gör sig bäst när man kan börja ryggbära. En life saver i kassan på IKEA, man kan ha koll på ungen och hon kan inte komma åt en pryttel. Vill minnas att min unge också ofta somnade till därbak, så kunde man betala i lugn och ro 😉

  3. Haha, såg ditt inlägg om när ni vandrade och tyckte just att Per mycket väl kunde burit bebis, du har ju liksom redan gjort det i 9 månader. Hans tur nu….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *