Födelsedagssjukstuga

Hörni. Det blir inte mer än ett par rader från mitt håll idag. För det första. Bonnie-apa är sjuk. Febrig och pytteliten. Vi har hängt hemma hela dagen, hon, jag och Rio. Trots några år på Expressen med extremt högt tempo och fruktansvärt långa och många arbetstimmar per vecka har jag nog sällan haft så högt stresspåslag som i förmiddags. Vår frånluftsvärmepump (jag vet, konstigt och onödigt villa-ord) har krånglat sedan vi flyttade in, och nu äntligen ringde företaget och meddelade att de kunde komma och hjälpa oss. Om fem minuter? Går det bra? Visst. Rio var hungrig och gallskrek. Bonnie var febrig och orolig och började dessutom plötsligt andas skitkonstigt. Samtidigt stod frånluftsvärmepump-farbröderna och seriebabblade (utan att vad det verkade ens märka att mina barn höll på att kollapsa. Kändes det som just då i alla fall) om den där manicken och jag kände att om jag inte lyssnar nu får vi vänta ett halvår till innan vi får hjälp. Jag sprang som en panikslagen höna mellan gråtande och rädda barn och viktiga gubbar. Puh!

Men nu är Per hemma. Och idag är det hans födelsedag. Så det ska vi också fira. Mellan Alvedon-i-lurnings-pass och snorsnytningar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Therese
  Therese

  Lilla stackarn!

  På denna bild ser man verkligen hur lika dina tjejer är 🙂

 2. Profilbild för L.A. MAMA

  Vilket kaos 🙂 Hoppas den lilla mar battre snart. Ha en mysig fodelsedagskvall. Kram

 3. Profilbild för Agnes
  Agnes

  Du fan vad jag gillar din blogg! Läser den dagligen och sen jag själv fick en dotter i nov så läser jag andra Mama bloggar, men din blogg är min favvo!
  Roligt språk och härlig ironisk humor blandat med verkliga händelser som gör att ens dagar med barn aldrig ser likadana ut.

  Hoppas det blev en bra dag trots liten sjuk Bonnie pluttis.

 4. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Lagom tufft! Tänkte tipsa om flytande panodil, har ni provat det? Mina barn har alltid tyckt att den smakar jättegott, det händer ju inte så ofta när det gäller medicin..

 5. Profilbild för Em
  Em

  Vi har just gått igenom en pärs med rs virus, som går på vår stora flickas dagis nu Inte kul! Håll Bonnie borta från Rio så gott det går och sprita, sprita, sprita. Hoppas att det bara är en vanlig förkylning!

 6. Profilbild för m47
  m47

  Fy så drygt när det kör ihop sig. Foka på familjen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *