För er som är intresserade…

therio_fall2014Så finns ”The Rio” nu på Blankens! Den är normal i storleken, du kan välja den storlek du brukar ha. Ligger du mellan två storlekar skulle jag kanske välja den större och lägga i en sula eller använda den med en tunn svart strumpa. Storlekarna går från 35 till 42!

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Janni
  Janni

  Min storlek blev snabbt slutsåld 🙁. Någon chans att det släpps fler? Pretty please 😉!

 2. Profilbild för Eli
  Eli

  Den PERFEKTA ”börjar snart jobba igen efter ett års mammaledighet”-presenten till mig själv! Så glad att jag lyckades haffa ett par innan de sålde slut i min storlek!

 3. Profilbild för Linda
  Linda

  De är så fina och numera också mina!!! Går omkring och är sådär fånigt nöjd över att ha lyckats klicka hem ett par. Blir perfekta till första dagen på jobbet efter 14 månaders föräldraledighet! Och det grymma är ju att de inte bara är sjuuuukt snygga utan även att man kan springa i dem utan att bryta benen när man är lite sen till hämtning på förskolan 🙂 och så miljövänliga på det – det blir liksom inte bättre!

 4. Profilbild för Kikki
  Kikki

  Hej hej – underbara skor! Bli bara så nyfiken på om det är meningen att skorna skall säljas i så små upplagor? Är det en del av upplägget liksom? Kommer ni att göra en ny omgång av alla dom som sålt slut? Så förbryllad över det eftersom man oftast vill sälja mer om det finns en marknad för det.
  Tack!!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Hej Kikki! Det är faktiskt inte så små upplagor, utan flera hundra vi säljer och släpper iväg. Vi visste ju bara inte när vi lade ordrar och planerade allting i början av sommaren att Blankens skulle hitta hem och funka så bra som det gjort, men nu börjar vi göra större ordrar inför höst och vinter så att vi kan möta efterfrågan bättre.

 5. Profilbild för mona
  mona

  Jag undrar jag med om de kommer flera då min storlek blev slut väldigt fort…

 6. Profilbild för Therese
  Therese

  Åh vad synd att jag kom på att jag skulle beställa nu 🙁 kommer de att komma in igen? Du designar fantastiska skor!

 7. Profilbild för Kikki
  Kikki

  Tack för svar Cecilia Blankens! Du har en supersuccé i din händer det är en sak som är säker – hoppas på ytterligare spridning i världen. Jag slår till när klackarna kommer! 🙂

 8. Profilbild för Carolina
  Carolina

  Leoparden! Modellen! Så avslappnat och samtidigt sjukt ballt! *Dör stora skodöden* Tycker nästan det är skönt att de sålde slut så snabbt! Stod verkligen mitt namn på dom, helt jäkla perfekta, men skokontot höll inte med… 🙁 Nu behöver jag inte ha ångest, hehe!

 9. Profilbild för Anna
  Anna

  Hej Cecilia,

  Jag undrar om det finns ett telefonnummer för att komma i kontakt med de som tar emot ordrarna för dina skor? Det har blivit fel i beställningen och jag skulle vilja hinna stoppa utskicket.

  Anna

 10. Profilbild för Julia Larsson
  Julia Larsson

  Undrar med om de kommer åter? Helt underbara men oj så fort det gick…..

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Det är inte omöjligt! Jag jobbar på saken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *