2014-10-28 13.08.35

Blankens nästa släpp är denna shearlingfodrade vinterkänga med dubbla dragkedjor, gjord av Kavats vattentåliga ”Certified Eco performance leather” – vi kallar den ”The Ygritte”. Det är inte superlätt att få tag i varma, sköna vinterskor som funkar lika bra till pulkabacken som till jobbet – att ta fram vintersko med hög modegrad men med fantastisk funktion har varit moroten i designen av denna. Jag ser den som en sko man köper för att bära över många, många år. En sådan som tas hand om, smörjs in ofta, vårdas och bara blir snyggare och snyggare. En vinterskoinvestering som man nästan kan längta till att få börja använda igen om ni förstår hur jag menar? ”The Ygritte” kommer att finnas i denna bruna cognacs-färg, samt i svart och ska finnas tillgänglig på Blankens från och med mitten av november.

0 svar

 1. Åhh!! Jag som precis beställt Gemma, nu får jag spara igen 🙂

  Går det att köpa presentkort hos blankens.com?
  Hittade inget på hemsidan men det hade varit prefekt att önska sig i julklapp!!

 2. Åh, så fina och vad jag längtar efter att få lägga vantarna på ett par av dessa fina skor. Går runt med fjolårets skor i snöslasket här i norr och drömmer mig bort till mitten av november 🙂. Superfina och bra tänk med eko 🙂!!!

  1. Hej! Jag skulle säga att den är normal till något liten i storleken. Det tjocka ullfodret på insidan tar ju lite av ytan liksom, men det trampar man ju å andra sidan ner med tiden. Ligger du mellan två storlekar skulle jag i alla fall välja den större!

 3. Hej, superfina skor du gör! Tyvärr så har jag större fötter och önskar hett att ni kanske gör större i framtiden. Finns det planer på strl 43? Skulle önska att ni lägger ut hur långa skorna är i cm. Har inte vågat beställa 42 i the Gemma då det stod att de var lite små i storleken.

  Mvh Johanna

 4. Kunde inte svara dig där du skrivit efter min kommentar men ja Klarna hade varit bra. Bra att kunna dela upp på 2 eller fler ggr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *