Föräldrar är lyckliga för att de har så många anledningar att skratta

Bonnie – min lillgamla, tunnhåriga lilla tant till miniunge –  vattnade blommorna. Stod med den blå kannan inne i vårt sovrum och pysslade om växten. Gav den en skvätt. Sedan lade hon huvudet på sned. Beskådade blomman och konstaterade förnöjt:

– Så där. Så gott som NY!

Sedan raskade hon iväg mot nya bestyr.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Nova
  Nova

  Bästa lilltanten i stan är hon! Bara för det ska jag ge mina blommor en skvätt..så att även de överlever.

 2. Profilbild för Linda
  Linda

  gud så sött!! haha!! Har en rolig från i söndags när vi satt och åt middag jag, min dotter på dryga 3, min man och hans son på 16. Vi talar om minnen från semestern i Spanien nyligen, varav en händelse som var stor för Lillan; hon sprang och lekte i en trappa och roade sig med det. Plötsligt ropade hon på mig att jag skulle komma och titta, och jag rusade dit ,men missade just en liten ödla som sprang in i träkilarna i trappen. I söndags när vi pratade om händelsen utbrast min tjej; ” mamma, den kanske sprang och gömde sig för att den inte tyckte om din lukt… du hade nog inte borstat bort tandtrollen ordentligt”. Där fick man sig en känga att börja med SB12 och ett gott skratt förstås! 🙂

 3. Profilbild för Mamma M

  Barn är söta, så himla kul när de börjar prata och man får ta del av deras tankar! Jag blir så glad att ögonen tåras när vår lillkille funderar högt om allt möjligt, känner mig som världens gråtmildaste. Brukar fråga honom om allt möjligt, bara för det är så kul att få svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *