Föräldravrålet!

Kära vänner, ni skriver väl på Föräldravrålet?! Inte för att en underskrift räddar våra barns framtid, för det gör den inte, utan för att visa att nu i helvetes jävlar är det egentligen alldeles för sent, men ändå, att börja prioritera miljöhänsyn före pengar i politiken. Alla föräldrar bör skriva på! Alla farmödrar, mormödrar, farbröder, brorsor och fastrar också för den delen. Så. Gör det nu!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Karolina
  Karolina

  Ja! Vad bra att du lyfter fram Föräldravrålet! Alla kan göra nåt i sin vardag men det krävs också politiska initiativ och prioriteringar.

 2. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Skriv din kommentar här!

  Vad bra att du skriver om vårt stora världsproblem miljön. Jag skrev snabbt under på listan. Är så trött på vår konsumtionshets med alla onödiga prylar. Tror tyvärr att många känner press att införskaffa nya kläder hela tiden för att känna att de duger. Jag tänker mycket på att inte köpa nya kläder hela tiden. Bra miljötips! Tjejer och killar ni duger utan det senaste klädvrålet! Konsumera mindre nu, imorgon kan det vara försent.

 3. Profilbild för Tina
  Tina

  Tack for detta! Har redan spridit det vidare.

 4. Profilbild för Karin
  Karin

  Nu har jag skrivit under, tack för att du sprider vidare.

 5. Profilbild för veronica
  veronica

  Skriv din kommentar här!

  Var bara tvungen att tillägga att vi inte kan ha den flygtrafiken som råder just nu i luften. Vi måste flyga mindre och flyget måste också vara med och betala för miljöförstöringen. Som det är nu cirkulerar plan ständigt, det är ju inte så förvånande att miljön håller på att kapitulera. Flyg mindre! ett miljötips! semestra i närmiljö i större utsträckning. Vi kan inte överexploatera miljön längre!!!!!!! är det verkligen värt priset en veckas solsemester för att vår miljö ska gå under. Vår vackra och värdefulla miljö förtjänar mer respekt! därför har jag valt att flyga mycket sällan.

 6. Profilbild för caroline Röstlund
  caroline Röstlund

  Tack Cecilia! Det är viktigt att vi sprider tillsammans. Jag agerar lokalt. Har skrivit mail till vår skolas rektor och hon i sin tur mailade ut till alla föräldrar med uppmaningen att skriva under. Det kanske ni som läser också kan göra? Det finns mycket man kan göra i sin närmiljö. På föräldravrålets hemsida under ”10 saker du kan göra” ligger tex en affisch man kan skriva ut och sätta upp. Jag tror att det kommer en variant som är lite snällare som med fördels kan sättas upp där barn vistas. Vi vill ju inte skrämma barnen vi vill ju hjälp dem. Det är så inspirerande när vi föräldrar går samman och kämpar. Jag får en massa kraft och orkar mer! Tack alla:-)

 7. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Om de verkligen bryr sig om våra barn, vår miljö och vårt klimat så borde de kräva ett omedelbart förbud för vedeldning och pelletseldning i våra villakvarter och berätta för alla hur skadlig denna eldning är!
  Läs fakta här:

  Lungspecialister och läkare om den dödliga vedröken:
  http://www.youtube.com/watch?v=jaxSgglRpLY

  Sanningen om den skadliga, giftiga och cancerframkallande vedröken som är 12 gånger mer cancerframkallande än cigarettrök!!!
  http://www.thedeadlywoodsmoke.blog.com/

  http://www.ipetitions.com/petition/friskluft/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *