Värsta klantiga tabben och kommunikationsmiss mellan mig de som varit med och arrangerat tävlingen. Det är anledningen till att den utsedda vinnaren egentligen inte borde fått vinna. Det var ju som ni noterat mer än 50 ord.

Men så grym vill jag ju inte vara att priset dras tillbaka. Nej. Det här var ju min och vår tabbe. I stället får vi skaka fram ett nytt pris och en vinnare till. Vem och vad det blir kan jag inte svara på i just denna sekund. Men jag ber att få återkomma om saken i morgon.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men som sagt, inget ont som inte för något gott med sig. Nu blir det ju två vinnare istället!

Förlåt. Förlåt?

0 svar

 1. Jag är inte den som är den, självklart är du förlåten, men måste ju säga att det var lite snopet och trist att upptäcka.

  Men vet du, vi är inte mer än människor och ingen är perfekt. 🙂

  Kram på dig

 2. Hej,

  Helen här… när jag insåg mitt misstag och felläsning – hur nu det kunde ske – så skickade jag in en ny kortare variant med max femtio ord. Jag blev ju så klart väldigt, väldigt glad i alla fall… inte min mening att ”fuska”. Det händer ju bara inte…. att man vinner något.

 3. Cecilia: Jag tycker att det var väldigt trevligt och artigt att över huvud taget noterade och gav svar till oss läsare som blev besvikna. Sportsligt, så tack!

 4. Men orka. Dagisnivå på läsarna. ”det här är faktiskt orättvist bla bla bla”. Det blev fel, sånt händer. Cecilia är ju gravid så hon kanske lider av lite s.k. ”pregnancy brain”. Sån hade jag. Var helt grötig i kolan i 9 månader. Hur som helst, Helene blev vald till vinnare. End of story. Så. I rest my case. God natt alla mamas!

 5. Skriv din kommentar här! Jag känner Helen. En go människa som är värd de där nya paltorna. Det brann hemma hos henne och hennes familj. Brann. På riktigt. Så där så att de fick rusa ut med barnen och katten mitt i natten … Så 5000 spänn … bara att släppa va?

 6. Ulla.Marie: Om du hade läst ordentligt hade du sett att Cecilia låter Helen behålla sina 5000 och utropar en vinnare till..

  Jag blev också besviken först, men valde att inget säga. Jag visste ju någonstans att jag inte skulle vinna..

  Jag ville vinna för att visa andra överviktiga kvinnor att man kan vara förbannat snyggt klädd trots övervikten..

  Tänk vilken utmaning det skulle bli för Cecilia att hitta kläder till en överviktig.. 🙂 Jag skulle vilja se mer av mode för överviktiga, men det finns inte. Det ska gömmas undan, för att i dagens samhälle så finns det inga tjockisar.. Så är det bara..

  Är inte bitter, tro inte det… Bara trött på den ytlighet som råder idag..

  Men ett stort tack till Cecilia för att du stod för att du gjort fel. Kram

 7. Jag måste ju iallafall säga tack till ”fg” som skrev att Sara 23 borde vinna, vad är det för snäll själ där ute?? Blev jätte glad och rodnade nästan lite 🙂 Tack Cecilia för en kul blogg!

 8. Alla kan göra fel! Småaktigt att ni klagar på Cecilia fast hon rättar till det direkt, och dessutom utser en till vinnare….

 9. Du är en TOPPENPINGLA!
  Precis så där ska man hantera saker när det blir tokigt!
  Nu är ALLA nöjda och glada!

  Stor kram på dig fina du!

 10. Mer herre Gud. Det är bara en tävling. Tycker det var kul att det var någon som bröt mot reglerna vann. Det gäller att tänka nytt! Kram till alla vinnare som inte vinnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *