…var en fullkomlig succé! Ja det var så kul att de nästan fick slänga ut oss till slut för att vi skulle gå någon gång.

20111014-132225.jpg

0 svar

 1. Vilken duktig tjej! Vi var i tisdags med vår kille och han älskade också tandläkaren – han fick fiska fiskedamm efteråt fick en massa presenter. De borde göra så för vuxna också!

  Förresten – klänningen hon har på sig är fantastisk!

 2. Vad skönt att slippa den ångesten! Har ni pratat mycket om det innan? Sköt upp vårt besök ett halvår pga utlandsvistelse, får se om lillen är mer villig att gapa när vi kommer hem…

 3. Jag såg precis ett klipp från när du pratade om film/mode hos Alsing. Så roligt tycker jag, för jag minns att du har skrivit någonstans för länge sen om just den där prickiga klänningen i Pretty Woman. Bästa klänningen i filmen, tycker jag, plus att hon har snygg hatt till. Men du, jag har två filmer som jag vill tipsa om. Den ena är ”French Kiss”. Meg Ryan har rätt basic kläder i hela filmen men det är inspirerande ändå. Jeans, vit lite större skjorta, rock till det. Den andra är ”Only you” med Marisa Tomei. Gillar den kortare frisyren och sen har hon en jättefin klänning med bar rygg i en scen. Det båda filmerna har gemensamt är trubbel med bagaget. I Meg Ryans fall så har hon inte mycket att välja på men trollar en del med de kläder hon har. Och för Marisas del så får väninnan packa hennes väska och det blir mest finare kläder för resan de ska åka iväg på handlar om att hitta en ödesbestämd kärlek. Såg förresten Marisa Tomei igår, ”Lincoln Lawyer, och hon var fantastiskt vacker.
  Tack för bloggen, för att den finns.

 4. Johanna och Mia: tack!
  Anniika: Nja, snackat så där. Men hon har sjuk respekt för tandtroll.
  Cattis och twistedtofit: Klänningen kommer från Me & I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *