Frågor? Jag har svaren

Sitter i min favoritfåtölj där jag nästan vuxit fast de senaste veckorna. Har allvarliga planer på att få mycket jobb gjort idag, men hjärnan seglar iväg och landar i tankar kring förlossning och fix inför babyns ankomst. Lite oro gnager också. Hoppas, hoppas, hoppas liten mår bra.

Eftersom jag idag och de senaste dagarna känt mig som en extremt fantasilös och tråkig bloggare (fast det kommer gå över snart, det lovar jag!) tänkte jag att ni läsare kanske ville hjälpa mig att få fram lite material. Har ni några frågor? Om mode eller vad-som-helst? Ställ dem nu! Önskemål på ämnen att skriva om? Berätta! Om jag nu suger just idag är det väl ett bra tillfälle för er att bestämma innehållet, right? Kom igen!Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för petra
  petra

  Hej söta Cecilia!! älskar din blogg om mode, men eftersom jag är väldigt inredningsintresserad skulle jag vilja se MER bilder i från ditt underbara hus!!! Både inne och ute 🙂 Sen undrar jag oxå vad det är för nåt som skymtar i bakgrunden på bilden?? Ser ut som kvitton..’
  Stor Kram

 2. Profilbild för Emma
  Emma

  Ett hemma-hos repotage i erat hus vore ju superkul:) se hur ni bor och lever:) eller gör en klassisk lista, favvomat och favvofilm osv.. Kram!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Kan du inte berätta lite om erat hus!

  Lycka till med nya bäbisen. Kram

 4. Profilbild för M
  M

  Hej! Jag undrar om du har något tips på vinterjacka som funkar när man är gravid (BF 25/2)? Har hund så jag promenerar väldigt mycket och behöver något som tål kyla och gärna regn också.

  Tack för en jättebra blogg!

 5. Profilbild för carro
  carro

  Jag ska bli mamma i januari ( om allt går som det ska) och skulle vilja ha lite tips på vad som behövs och inte inför kommande bebis. Något som ni saknade och fick kompletera med till Bonnie i början och något ni köpte som aldrig användes?? Lite olika tips helt enkelt!

 6. Profilbild för Ginna
  Ginna

  Jag skulle vilja ha lite tips på vinterjackor! Vet du någon snygg varm parkas? Men sån med päls runt huvan går bort…

 7. Profilbild för Katarina

  Hej min favvobloggare! Kollar din blogg flera gånger per dag 🙂 Du inspirerar mig både gällande mode men också som mamma.
  Hur får du vardagen att gå ihop när du har en dålig dag för jag tycker du ändå verkar vara så positiv? Hur hinner ni hålla ordning hemma eller struntar du i hur det ser ut? 🙂
  Ha en underbar dag!

 8. Profilbild för Trebarnsmamman
  Trebarnsmamman

  Hur går namnsnacket inför nya bebisen?

 9. Profilbild för Linda
  Linda

  Hej!

  Vad fantastiskt att du ska ha en liten till snart igen, grattis! Har själv fått en underbar liten kille för 7,5 vecka sedan.

  Hade tänkt att unna mig en Mulberry Bayswater och undrar om du vet vad den kostar?

  Lycka till m allt:

 10. Profilbild för Karin
  Karin

  Bilder och beskrivningar på din klädstil som yngre, från tonåren och framåt. Både på pinsamt fula och skitsnygga saker!

 11. Profilbild för Natalie med Olga
  Natalie med Olga

  Är redan anmäld till minglet och hoppas på att få plats (inte fått svar än).

  Modefråga: Jag är av den mulligare sorten och undrar över detta med Tigths och tunika, tycker ofta jag ser gravid ut i alla tunikor. Har du några tips, vad ska man satsa på för tunikor, färger och mönster (gillar inte rutor dock) och sjalar och dyl hur döljer man att man ser gravid ut i tunikor fast man bara är tjock? Dessutom är jag bara 160 … och högklackat är ingen hit eftersom jag behöver någorlunda bekväma skor att vara ute och leka med lilla och gå prommisar..

  Övrigt-fråga: Vad lagar du helst för mat? Dricker helst till maten? Vad tittar du helst på för tv-program?

  Hoppas att vi ses på torsdag nästa vecka!

  Kram Natalie med Olga

 12. Profilbild för Cillan

  Hej! Jag har anmält mig till mingelfesten, men hur vet man om man fått plats? Jag har inte fått något svar nämligen. Snopet att komma dit och så var platserna slut…
  Jag är själv journalist och undrar om du har lite tips som kan sätta fart på karriären, haha. Jag har haft kortare och längre vikariat sedan jag gick klart min utbildning och sedan mars är jag föräldraledig, så mitt CV är väl inte fullspäckat precis. Det känns som det är omöjligt att få chans till jobb när det inte har gått som på räls efter utbildningen.
  Kram

 13. Profilbild för rosita

  Hej Cecilia! Jag har inte en modefråga, men en fråga om träning/hälsa. Tränar du regelbundet, vad i så fall? Och om inte, hur gör du för att hålla dig i form och orka? Hälsning Rosita

 14. Profilbild för elisabeth
  elisabeth

  fler inspirationsbilder på outfits hos andra gravida

 15. Profilbild för Ela
  Ela

  Fler gravidoutfits! hemma-hos repotage och hur träffades du och Per, jag är en sucker för sådana historier 😀

 16. Profilbild för Julia
  Julia

  Hej Cecilia,

  Var själv hos frissan igår och nu, dagen efter är jag sådär ”klipptjurig” som du myntat nån gång tidigare – en klockren beskrivning på dagen-efter-klippet-humör. Brukar ta med en bild på nån av alla dina pager med halvlång till lång lugg till min frisör för att beskirva hur jag vill ha mitt hår. Har nämligen fått för mig (tror du skrivit det i någon gammal expressen-blog) att du precis som jag har ett hår utan något som helst självfall. Detta är en stor sorg för mig, men därför är det en god tröst att du kan få så snyggt hår ändå.

  Har du något tips för att få till lite rufs och volym? Något super-knep?

  Du har f.ö en grym stil – kläder, hår, attityd, ja allt!

 17. Profilbild för anna
  anna

  hej! har beräknad bf i slutet på mars, och har just nu börjat få en liten mage, och jag som trodde jag hade så mkt kläder som jag kunde använda. Men icke, så hemskt gärna mer gravid outfits, tips på butiker, kläder som finns ute.. Tittar in några gånger varje dag, mysig blogg!

 18. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Jag följer din blogg dagligen! Du har superbra tips om mode. Jag har dock inte alls din kroppsfigur och har svårt att hitta ”min stil” och veta vad jag passar i. Kan du tipsa och skriva mer om mode till olika kroppar!

  Jag fick mitt andra barn för snart 8 veckor sedan. Jag är den i vårt förhållande som är hemma med barnen, sköter hemmet och jag satsar allt på mina barn och tar mig sällan tid till mig själv. Sambon jobbar ofta över och har massor av egentid genom jakt m.mm. Jag önskar att du skrev lite om självkänslan. Jag har kass självkänsla, särskilt när man aldrig gör annat än är med sina barn, är hemma och städar, tvättar m.m.

  Kram Åsa

 19. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Hei! Hvilken bra idé å la oss få stille spørsmål! Jeg har noen på straken; Hvordan er det egentlig å freelance? Blir du stresset av å ikke vite hva som kommer inn av lønn hver måned? Frykter at jeg ville blitt det…. Får du honorar fra mama.nu/bonnier for din blogg? Ellers kunne du vel ikke egnet så mye tid til den? Takker ellers for mange gode tips og inspirasjon! Det har blitt et ritual å lese bloggen din, hver dag! Tok forresten en råsjans og bestilte parfymen fra Lanvin. Jeg eeeelsker den! Det var jo flaks, kan man vel si. Du må love at du ikke slutter å skrive, selv om nummer to kommer. Det er jo en smule stritt i starten, men håper du orker å opprettholde bloggen! Hilsen Hanne Elise.
  P.S; Skulle så gjerne kommet på mingel, men Stockholm er dessverre litt for langt fra Oslo…buhu….

 20. Profilbild för Bibbi
  Bibbi

  Skriv din kommentar här!
  Hej
  undrar vart köpte du din fina armbandet?

  Kram Bibbi

 21. Profilbild för m47
  m47

  Mina önskemål är: lite bilder från ert hus typ inredning m.m., en presentation av dina dagliga hudvård- och sminkprodukter, samt att du kan berätta om det absolut bästa som någonsin hänt dig vs. det absolut värsta som någonsin hänt dig.
  For the record så är bloggen inte alls tråkig. Den är behaglig. Ingen kan leverera world breaking news varje dag. Din vardag innehåller betydligt mkt mer spännande saker än min ”hemma-mamma-vardag”. Så mig roar du iaf 😉

 22. Profilbild för Linda
  Linda

  hejsan!
  ja undrar varför de aldrig görs nåt i tidningar om mode för oss med större storlekar. eller kan inte du visa lite här på din blogg som skulle passa oss.
  kram Linda

 23. Profilbild för Andrea
  Andrea

  Hej!
  Är i samma angenäma ålder som dig, men bor inte i någon storstad, utan ute på landet med närhet till en småstad, som jag trivs med. Men hur ska man klä sig för att inte se tantig ut men ändå ”passande” för sin ålder…och för en småstad…? Några tips…?

  Tack för en härlig blogg och lycka till med barnafödandet…

 24. Profilbild för Henny
  Henny

  Cecilia, du är inte alls tråkig, din blogg är den enda jag följer regelbundet. Jag tycker som sagt att din blogg är kanon som den är men lite mer inredning och ”hemma-hos” grejer kanske?

  Känner igen mig i ditt tillstånd just nu, jag var precis som du för ca 7mån sedan nu; som i ett litet vakuum, en bubbla innan bebisen kommer, man vill men man orkar inte.

  Ha det fint!
  /Henny

 25. Profilbild för Fina Frun

  Inte tråkig alls!

  Tips från FINA FRUN:
  Jag vill gärna få ”inside” tips, vad ska man tänka på som bloggare, vilka fällor är det lätt att ramla i (reklamerbjudande osv) ? Hur mycket är rimligt att begära som betalning om företag vill annonsera på bloggen? Har du själv ångrat något deal, eller inlägg kanske? Vad är du mest stolt över i bloggen? Favoritinlägg? Osv….

  Kram 🙂

 26. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Tycker du har en så härlig blogg! Du inspirerar mig inte bara modemässigt utan även med din självkänsla, humor och syn på livet. Det tackar jag för! Har anmält mig till minglet, hoppas jag får plats.
  Jag undrar lite om hur du tänker när du klär dig på morgonen – hur du kombinerar (färger, material, stil osv) med accessoarer.
  Tack igen!

 27. Profilbild för Tovelove ❤

  Har du flyttat? Eller har jag bara inbillat mig att du bodde på Kungsholmen? 🙂

  http://snovas.blogspot.com/2010/10/synd-version-20.html

 28. Profilbild för Annika
  Annika

  Hej! Jag har följt din blogg sedan Bonnie låg i din mage och är nu beroende. 🙂 Jag har fått mycket inspiration av dina skotips och du har alltid så snygga skor! Häromdagen var jag ute och hittade två par stövlar och ett par boots. 🙂 Men alla är ofodrade… Så om det blir riktigt kallt även denna vinter behöver jag något varmare. Har du lite tips på fodrade snygga vinterskor? Tack!!

 29. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Jag tippar på att jag är en av dina yngsta läsare (går på gymnasiet). Älskar din blogg och tycker att du verkar vara en väldigt smart, rolig och sympatisk människa! En av mina förebilder faktiskt, så därför skulle jag vilja få lite kloka råd av dig. Typ ”det här skulle jag säga till mitt 17-åriga jag” om du förstår vad jag menar? 🙂 Ha det bra!

 30. Profilbild för Yvonne Gustafsson
  Yvonne Gustafsson

  Hej!
  Tips på snygga höst/vinter jackor tack!!! Parkas, andra modeller… Haft min parkas i tio år nu… Börjar spricka, dags att byta nu tror jag! Har en svart från Monki men den är så himla stor så jag blir dubbel i den… Också precis fått hem den olivgröna billiga parkasen från HM, men är nog dessvärre inte helt nöjd… Ja som sagt hjälp!
  Lycka till med bebben!
  Yvonne

 31. Profilbild för Marlene
  Marlene

  Hej!

  Det är så att jag går i-nya-glasögon-tankar…så snälla, snälla, vart har du köpt dina toksnygga, runda brillor?
  Dessa svarta, som på senaste bilden, o även de lite tunnare, ljusa du har?

  Tack annars för den bästa bloggen nånsin, den enda som är värd att sparas som favorit 🙂
  Har btw skaffat mops-brallor o mops-mössa från MeandI till min lilla tös, så himla fina!

  Tacksam för svar om glasögonen, annars önskar jag dig stort lycka till me bebben!

  Kram Marlene

 32. Profilbild för Ida
  Ida

  Hej! Du är en stor inspirationskälla och energiboostare för mig! Jag undrar vem och vad du inspireras av? Vad som gör dig riktigt lycklig? Förutom familj/vänner som jag antar är nr 1.
  Lycka till med allt och fortsätt som du gör för det är riktigt bra!

 33. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Hej!

  Käder och mode är alltid kul och uppskattat! Du inspirerar mig mycket och kommer alltid med bra shoppingtips! Mer av det vore kul:-)

  Lisa

 34. Profilbild för sofie
  sofie

  har ni flyttat till farsta nyligen o därför valde att flytta bonnie el var ni inte nöjda m förskolan? varför valde ni dagmamma o inte förskola igen ifall ni bytte för att ni flyttade?

 35. Profilbild för Emma
  Emma

  Hur tänker du kring unga mammor? Måste man ”vara färdig” med allt man vill göra? Och låter det inte trist att ”vara färdig” vid 30? Måste man göra allt enligt 2000-talets regelbok?

  Kul med bilder ifrån ditt hem! Älskar sånt, och ni verkar ha det jättefint. Måste fråga – ditt absolut bästa inredningstips?

  Du inspirerar otroligt och verkar ha en skön inställning till allt. Dessutom har du en helt lovley väska som jag hade kunnat tänka mig att.. ta 🙂

 36. Profilbild för Carro
  Carro

  Å, jag skulle vilja höra mer om en massa saker;)

  Lite om hur det var när ni gifte er? Vi är nygifta sedan en månad och jag tycker det känns lite tomt nu efteråt… Jag är lycklig över dagen och att få vara fru till en underbar man. Men vad ska vi göra nu liksom? Och vad ska jag göra med alla foton och minnen?

  Och hur ser du på att försöka förverkliga sina drömmar även efter att man gift sig/ fått barn osv…. Jag vill så mycket men det känns som att omgivningen tror att vi ska leva svensson-liv nu. Och så vill inte jag leva:) Jag vill resa, upptäcka saker och utveckla mina drömmar…

  Tack för en fin blogg!
  Kram /Carro

 37. Profilbild för Malin
  Malin

  Men mer om Mamma-kläder gärna! Är så svårt att hitta nåt som man känner sig fab i! Tom gravidtindningarna har väldigt lite tips. :o(
  Å du lyckas alltid se fab ut! :o)

 38. Profilbild för Anna
  Anna

  Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag tycker du har så cool stil. Jag älskar att du handlar på diverse budgetkedjor och kostar på dig ett och annat ibland. Love it!
  Därför önskar jag givetvis mer mode, mode och mera mode. =)

 39. Profilbild för Lovisa
  Lovisa

  Berätta om (när du bodde i) Ryssland!

 40. Profilbild för Linda
  Linda

  Hej! Underbar blogg du har. Jag undrar vad du använder för ansitksprodukter. Du har ju fantastisk hy! Några tips? Gärna fler skönhets/fräschetstips =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *