Fredagsmys de luxe

IMG_0933

Den här fredagen önskar jag så mycket att jag nästan är lipfärdig, att jag och min familj kunde få vara tillsammans med Kristin och hennes västälskande knasbollar (två döttrar som är besatta av västar, kan det vara raggargener som spökar tror du Kurredutt?). Och pappa Pat. Och om vi hade riktigt tur skulle vi kanske bjudas på Kristins chili och alla smaskiga tilltugg. Någon mer än jag som känner för att ställa in alla övriga helgplaner och bara stanna hemma och laga (och äta mat i stället) när ni läser om den  här taco fieastan?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Lise
  Lise

  Åh gud vad gott det verkar! Mailade receptet till min man och hoppas han känner sig inspirerad, hehe

 2. Profilbild för Kristin

  Ja tänk så fint det hade varit, fast det är inte så långt kvar nu Cissert!
  Och här är det så mycket kaos just nu så hälften vore nog. Vi stoppar korv och de övertrötta barnen har ballat ur helt.
  Pöss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *