Fastän man vet att man just håller på att gå på samma blåsning i år igen (de där dagarna när man får lite, lite, lite försmak av våren – och så BAM! dimper det ner ett snöfall i mitten av mars och man kommer ihåg att än är det långt från över) går det inte att hålla tillbaka. Jag orkar inte mer fler jeans och vinterkängor-dagar. Nu vill jag ha kjol, klänning och klackar. Så så får det helt enkelt bli.

Två saker:

1. Frissan! Alltså jag älskar den! Hoppas bara att det fortsätter kännas snyggt efter att jag tvättat håret och det börjar lägga sig tillrätta på sin naturliga o-frisörfixade plats.

2. Bread and boxers är ett svenskt märke som gjort urfina basplagg till killar ett tag. Snygga kalsipper och råfina T-shirts. Nu har de precis börjat ta fram samma avskalat snygga basplagg till tjejer också. Som det här sköna och sjukt användbara ribbade linnet (det på bilden alltså), eller de här fina T-shirtsen. Kolla in vetja!

0 svar

 1. Hej Blankens!

  Jag brukar inte kommentera, men idag tänkte jag att jag skulle skriva några rader. Först och främst, tack för en fin och rolig blogg. Jag tycker mycket om den.

  Någon jag har börjat reta mig på mer och mer dock, är ditt parentesbruk. Någon enstaka då och då stör inte läsningen, men den senaste tiden har du gått bananas med parenteserna, vilket stör läsbarheten. Ett tips är alltså att dra ner lite på den varan, för läsvänlighetens skull 😉 Inget ont menat alltså, utan ett råd i all välmening.

  Allt gott!
  Anna

 2. Du jag kommer gå till min frisör i morgon och boka tid! Tack för bästa hårinspon, som vanligt! Du är alltid så snygg i håret och du klär dig alltid väldigt enkelt och stilrent, precis som jag vill ha de!

 3. Du blev galet fin i håret, sååå snyggt! Undrar vilka hårvårdsprodukter du brukar använda?
  Tacksam för alla tips! 🙂

  Eva

  1. Tack snällla! Just nu använder jag nästa bara Kevin Murphys produkter – be någon som säljer dem (säljs bara på salong) guida dig till rätt produkter för ditt hår.

 4. Älskar stilen! Och håret! Men du, en fråga: vad har du på dig ovanpå linnet? Det är ju lite kallt att gå i linne ännu. Jag behöver vara lite formell på jobbet men en kavaj gör lätt att det ser ut som en dräkt. Har di nåt tips?

  1. Till just det här hade jag boots och en stickad tröja, men annars kan väl en lite större, och alltså inte direkt skräddarsydd utan lösare kavaj (kolla in Carin Rodbjers för inspo!) vara supersnyggt. Och lite accessoarer kanske? Ett par stora halsband och så?

 5. Hej
  När du jobbade på expressen så fanns det en tjej som skrev krönikor eller bloggade om singellivet. Tror hon heter Malin. Vet du vad blev det av henne? Bloggar hon någonstans? Blev hon lycklig & kär till slut.

  1. Malin Forsberg! Hon bor i Malmö och pluggar film nu, men har frilansat som journalist några år. Följ henne på Insta, där heter hon Foppaloppa tror jag.

 6. Du är skitsnygg i håret! och det där är typ min uniform! Inklusive håret. Lång page. Och så nån tjocktröja över i dessa tider. Köpte iofs ljusa vårjeans i förra veckan för att fira solstrålarnas ankomst. Nudiesar (alltid i ekologisk bomull). Kanonnöjd.

 7. Hej Cecilia! Jag har länge letat efter den perfekta kjolen. Den har du på dig.. vårt hittar man liknande? Kan du rekommendera någon bra sida med snygga kjolar i den modellen? Kräm

 8. Ja men precis: kjolen kjolen kjolen??
  Man kan tänka att det inte vore så svårt att hitta en sån, med det kan det ta mig tusan visst har det visat sig..

  1. Kjolen är en stickad korv (som är rätt lång egentligen, men ibland rullar jag upp den i midjan) som jag köpte på någon Carin Wester-utförsäljning för flera år sedan tyvärr. Jag håller med! Borde vara lätt som en plätt att hitta, men är faktiskt inte!

 9. Halva min garderob består ju av ribbade linnen, men hur är det i kvaliteten? Lite tjockare? Väldigt stretchig? Jag letar alltid efter det perfekta ribbade linnet, men det måste vara lite stuns i det och inte för ”mjukt” eller genomskinligt. Och hur långt/kort är det? Är en långskånk som hatar när det glider upp över magen. Det ser dock himla lovande ut alltså..

  1. Jo men det är ju just allt det där som är så himla bra med linnet! Det är långt, tight men inte åtstramande, lagom tjockt, inte tunt och sladdrigt. Snygg form. Ett skitbra ribbat linne helt enkelt. Skitbra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *