Frukost på kanten

B90A5583När vädret vissa helgmorgnar är helt perfekt inte-för-varmt-och-inte-för-svalt äter vi frukost ute i trädgården ute vid poolen. Rufsiga och dana och den här gången i sällskap av våra kompisar Lovisa, David och Seth som är här och hälsar på. Det är hela LA som ligger där nedanför stupet och det är nästan så att man får svindel av att sitta här och dricka sitt morgonkaffe. Men bara nästan. Mest av allt är det väldigt, väldigt härligt faktiskt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma i Gbg
  Emma i Gbg

  Ni verkar bo precis så som jag drömt, och fortfarande drömmer, om att få bo en gång i LA. Den staden är magisk och jag har haft en fascination för det stället sedan tidiga tonåren (nu snart 35). En fascination som inte avtagit efter ett par besök där. Tyvärr hittills bara semestrat i LA vid ett par tillfällen men en dag så… Finns nog inget ställe i världen som fått mig att känna så mycket att jag är ”där det händer”, i centrum istället för i periferin, å det är något pirrande med det.

  Tack för en fin blogg som jag besöker varje dag sen dina Expressen-dagar. Lycka till med slutspurten på graviditeten och med ”nygamla” bebislivet!

 2. Profilbild för Linnea
  Linnea

  Hej Cissi! Tänkte tipsa dig om ett klipp jag precis såg som jag tror du skulle älska! En familj som kör ”zero waste” (!!) i LA:

  https://www.youtube.com/watch?v=E1n3Fb5FqyU&channel=WellnessPathways

  Tack för en superfin blogg förresten. Jag tycker du är grym 🙂!

  /Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *