[youtubeplay id=”0aW8yY7KyIs” size=”medium”]

För något år sedan eller två lanserade Levi’s sin supersatsning Curve ID. Jeansmodeller som skapats utifrån en grovindelning av i kvinnokroppen i tre typiska utformanden. Efter det har man tagit fram modeller som gör sitt bästa för att framhäva våra rumpor och kurvor utifrån vad vi har. Jag har nog varit lite skeptisk mot det här, det får jag erkänna. Vet egentligen inte varför, kanske mest bara för att jag liksom inte använt Levi’s på en herrans massa år och fått för mig att deras modeller kanske inte direkt är de mest up to date som finns att få tag i där ute. Men. Så läste jag i någon modetidning en kommentar från en kvinna (obs! redaktionellt material alltså, inte annons) som sa att hennes Curve ID-jeans var det bästa som hänt henne. Plötsligt hade hon en pang-jeansröv och några andra jeans än dessa tänkte hon minsann aldrig ens överväga att testa igen. Och då mina vänner, blev jag plötsligt förskräckligt nyfiken på att testa. Sagt och gjort. I mitt hem finns nu en prima liten hög i modellen Demi curve. Här ska provas! Återkommer så klart asap med bildkavalkad och utlåtande.

0 svar

  1. Mycket spännande! Nu har jag inte alls samma kroppsform som dig, men jag har också varit sugen på att testa dom ett tag men aldrig kommit till skott. Gillar du dom växer ju den chansen avsevärt även om det är en annan modell.

  2. Jag har två par o älskar dem. De sitter perfekt! Annars brukar jeansen glappa i ryggslutet, eftersom jag har stor rumpa och är smalare över magen, men inte dessa. Det bästa är att jeansen dessutom är sköna.

  3. Curve ID är super om man som jag aldrig hittar jeans som går att knäppa i magen om de passar i övrigt. Jag har helt enkelt ingen rumpa så annars funkar det inte.. 🙂

  4. Du kommer inte att ångra dig, ID curve är de bästa!! Jag väntar på att min gravidmage ska försvinna och sen längtar jag efter att få köpa mig ett par nya ID jeans!!

  5. Jag är också himla förtjust i mina curve ID – jag har aldrig kunnat ha ett par stuprörsjeans tidigare men det kan jag nu! Så jag har passat på att skaffa tre par i olika tvättar.

  6. Bästa jeansen som finns!
    Istället för att prova 10 par och hitta ett som sitter ganska bra så behövde jag bara prova två par var av det ena jag tog med mig hem. Känner att det är dags att införskaffa nr 2 nu….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *