Fynda Blankens vinterkänga

IMG_0985.JPG
Vi har ett litet gäng kvar av vår shearlingfodrade känga i ekocertifierat läder som vi kallar ”The Ygritte” – imorgon bitti släpper vi de sista exen (finns kvar i båda färgerna!) på 30 % rea och gör plats för att ta in vårens skor i våra lager!

Så skynda fynda! Snön är här och snart är det sportlov – den här modellen har jag tagit fram för att den ska hålla de kallaste dagarna, år ut och år in, utan att kännas daterad. Se till att smörja lädret då och då, och pyssla om skorna så kommer de att bli snyggare och snyggare ju mer de används.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Marie Hammarberg
  Marie Hammarberg

  Vilket generöst tips! Älskar allt från Blankens men har inte haft råd men nu ska jag nog banne mig slå till!

 2. Profilbild för Nina
  Nina

  Bästa, snyggaste kängorna nånsin! Har bott i mina sen jag köpte dem för några månader sedan. Älskar dem.

 3. Profilbild för Ninni
  Ninni

  Typiskt att de bruna är slut i strl 39!! De hade gärna fått bli mina!

 4. Profilbild för Helen
  Helen

  Hur skulle du säga att storlekarna är? Om jag har 36/37 i vanliga fall, ska jag ta en 36:a eller 37:a? Alltid lika svårt när man ska beställa online…

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Då skulle jag ta den större storleken! Inte för att de är små i storlekarna utan för att en sådan här sko ska vara varm och inte trång och ge plats för tjockare strumpor!

 5. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Tack för tips! Lyckades knipa ett par och ser sååå fram emot att få hem dem. Hur lång leveranstid brukar det vara (Sthlm)? Och. Får man önska sig lite mer vinter nu? 🙂

 6. Profilbild för Cia
  Cia

  Nu var de redan slut i min storlek, attans. Skulle för övrigt vilja prova skorna, och kolla storlek också, bor tyvär inte nära någon återförsäljare men rätt nära Kavat/Kumla- synd man inte kan prova där…

 7. Profilbild för Cec
  Cec

  Hej! Jag tycker att alla Blankens skor ser så platta ut, vilket jag får ont i fötterna av.. 🙁 Hur ser de ut inuti undrar jag. Tack på förhand!

 8. Profilbild för Isabella
  Isabella

  Hej Cecilia, älskar din blogg – ditt sätt att beskriva en intressant och innehållsrik vardag är motiverande och roligt. Jag undrar om man kan köpa dina vansinnigt snygga skor om man inte bor i Sverige? Jag bor i Schweiz men kommer fran Helsingfors,som jag ”visiterar” med jämna mellanrum. What to do? Keep up the good work! Häls isabella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *