IMG_0022När hon vaknar ska hon få frukost på sängen, Lego och en Elsa-klänning – för idag fyller den roligaste människan jag känner – vår otroligt självständiga, känsliga och egna lilla Rio stora, fyra år. 4,6 kilo vägde hon när hon föddes i rekordfart den där natten för fyra år sedan, och jag är så tacksam för varje dag jag fått dela med den här människan sedan dess. Alla kloka tankar och alla skratt hon sprider omkring sig – hur hon som är minst på något sätt är lodet och balansen, det trygga ankaret i familjen, det sunda förnuftet och harmonin som spiller över på oss andra. Älskar henne bortom vett och sans.

 

0 svar

 1. Men så fint! Tårar-i-ögonen-fint <3 Grattis till Rio och hela familjen som uppenbart har förmånen att leva med henne!

 2. Önskar er en fin födelsedag! Du märker väl också hur fort åren går, det blir så tydligt när man har barn.
  Jag gillar att du ser tjejernas olikheter och personligheter så väl, inte självklart när man har två barn av samma kön ganska så tätt. Man lyfter inte alltid blicken och reflekterar, känner jag.

 3. Alltså, det här med att det är på barnen man märker att tiden går… Det är också så man märker hur länge man följt en blogg! Började följa dig innan Bonnie till och med men det känns ju inte som så länge sen… :O

 4. hej Cissan – Grattis till Rio – hoppas hon gillar haklapparna, som jag
  skickade från London, men hon kanske är för stor för
  sånt nu. Lillebror (duden) får väl överta dom. Åker till Berlin i morgon.

 5. Hej Cecilia,
  Jag är en nygammal läsare som hittat tillbaka till din härliga blogg! Läste den för ett par år sedan (typ innan Rio var född?!) och tycker det är spännande att höra om ert liv i USA. Om du någon gång behöver lite blogginspiration får du gärna berätta lite hur barnen anpassat sig till tvåspråikheten och livet i USA. Pratar de ofta om Sverige? Hur fungerar det med svenskan/engelskan/svengelskan? Vore kul att läsa. Må så gott och ha en fin födelsedag med Rio! Med vänlig hälsning, Sofia

 6. Glömde säga Stort Grattis till Rio!-hon får även mig som läsare att skratta högt & ofta, med sitt härliga uttryck på bilder och av sånt du Cecilia berättar.

 7. Hurra för lilla stora Rio! Med sina obetalbara miner, stencoola attityd och vilja som kan flytta hela Hollywoodberget om hon fick lust. Grattis från en beundrare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *