20130502-135139.jpg
Idag har vi fotat en alldeles underbar Karlstad-donna till Stilcoachen. Och vi fotade inte bara henne, utan också hennes fyra barn som hon fått på fem år (!). Fyra små fantastiska underverk till ungar – så charmiga, roliga och underbara att jag under ett tag kände mig rätt övertygad om att jag också gärna vill ha minst lika många.

20130502-140012.jpg
Eftersom det var ett höstnummer vi plåtade passade jag på att gå loss och prova och närstudera en massa fint som det tack och lov dröjer ett tag innan vi får se i butik. Byxor från Sofifi, tröja från Mih och solglasögon från Saint Laurent/ Synsam.

0 svar

  1. Jättefina glasögon, vet du vad modellen heter? Vår lokala synsam har nämligen inte ysl. Men de kan beställa bara jag vet namnet på brillorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *