20140223-183301.jpg
Jag är krasslig. Och ni som brukar läsa den här bloggen vet att detta innebär att nu kommer det obligatoriska inlägget där jag berättar att det är något särskilt med mig, för jag blir nämligen inte vanligt sjuk, utan alldeles förskräckligt mansförkyld. Ingen snörvlar så högt som jag, eller kastar lika långa ledsna blickar på övriga i familjen som får gå omkring och vara helt okrassliga medan jag själv ligger här och är snuvig förhandlar med döden.

0 svar

 1. Bara älskar din blogg och dina underbara inlägg, igenkänningsfaktorn är sky high!
  Ligger också just och undrar om det här kommer att gå vägen..Är så förkyld och dålig att man undrar om någon någonsin varit så här dålig?!
  Krya på dig
  Anna

 2. Cissan, glömde – hälsa Per att vi alla hoppas att American Idol skall gå bättre
  i fortsättningen, allt går ju upp och ner….krya på dig (varma bad och grönt te)
  Kjell

 3. du får roa dig med netflix! 😀

  jag minns inte vad ibuprofen heter i usa, men det brukar hjälpa bättre än just paracetamol (panodil). om du äter – ta bara en åt gången var åttonde timme, fler ger inte bättre effekt. drick mycket honungste (honung=antiinflammatoriskt). krya på dig finis <3

 4. Ja trust me, i var familj ar det jag som far manscold, medan min man kampar pa i ur och skur. Hoppas du inte fatt influensa, har sjalv legat dackad i 7 dagar. Tack gode gud for Nyquil och dayquil. Krya pa dig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *