Garda

Cecilia Blankens Garda 1 Cecilia Blankens Garda 2JPG Cecilia Blankens Garda 3 Cecilia Blankens Garda 4 Cecilia Blankens Garda 5 Cecilia Blankens Garda 5.2Så otroligt vackert här i norra Italien. Och på vissa platser (typ det lilla pensionatet vi bor på) har tiden verkligen stannat. I 1972 för att vara exakt. Underbart.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Ak
  Ak

  Ja Garda-resan med bröllop lite norrut i ett gammalt fort o besök till Venedig är verkligen min femitoppresa. Helt fantastiskt. O man blir sugen på att surfa när man åker längst norrut där de fräser fram. Åååh suck alltså. Å de goda minijuicerna på hotellet. Åååh.

 2. Profilbild för Scottish Moments

  Underbart! Har alltid velat se Gardasjöområdet. Har bara varit i Pisa i Italien.
  Nu till en helt annan sak… I ett inlägg för några veckor sen nämnde du Isle of Skye… Så nu måste jag få fråga: Har du varit till Isle of Skye/Skottland, när var det, vilka orter var du till och vad tyckte du? Vore så intressant att få höra:)

 3. Profilbild för Carolina
  Carolina

  Det ser fantastiskt ut! Får jag fråga vilket hotell ni bodde på vid Garda? Och vart ni flög? Håller på att planera spontanresa i sommar med man och två barn (1 och 4) och det ser så himla fint ut. Vore hemskt tacksam för tips om du hinner. Otroligt snygga skor förresten!

 4. Profilbild för Anna
  Anna

  Vad fint det ser ut! Tror du att det finns något att göra där om man har en tvååring med sig? Tack för en superhärlig blogg!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Tvååringar är väl mer än nöjda med ett underlag att springa på och lite vatten att plaska i – så ja, jag tror absolut att man kan ha en underbar semester här ihop med en liten en! Ha det fint och TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *