[youtubeplay id=”64B64kH4fW8″ size=”medium”]

Jag kan ha betett mig likadant. Någon gång. Fast kanske behållit det lite mer inombords. Men bara lite.

(Ja. Jag vet. Gammalt klipp. Alla har redan sett (suckar till och med Per och svärmor))

0 svar

 1. haha men jag vet. Det är ju så jobbigt. När garderoben är full men ändå har man inga kläder. Man har verkligen varit nära ett sådant utbrott ett antal ggr. Tack så mycket för en fin blogg, inspirerande och mysig. kram

 2. Hahaha, jag hade inte sett den 😛 Har fått utbrott själv några gånger, speciellt om man är stressad, fast riktigt sådär som henne har jag nog aldrig varit! Hon var ju riktigt oförskämd mot sin pojkvän, haha. Stackars honom!

 3. Hahaha, mmm lite av det där kanske man har i sig:)

  Har förresten en liten fråga till dig… Jag o min man väntar vårt första barn i januari, vilket gör att samtalsämnet hemma just nu nästan uteslutande består av namnfunderingar. Eftersom jag tycker att du hittat otroligt fina o lagom ovanliga namn till dina små töser tänkte jag att du kanske har lite förslag på lager?! Vi vet inte vilket kön vårt barn har, varför namn till både pojk o flicka är aktuella:) Hoppas att du kan hjälpa oss med några nya namn! Tack!

 4. Känner igen mig!
  Min mamma kom inte ut ur sitt sovrum förns jag var klädd och på väg till skolan.
  Nu vet jag varför.

 5. Haha! Hade inte heller sett. Har nog inte betett mig fullt så extremt, men nära! Pre-mens-svullenhet, finnar-explosion och allmänt pissigt humör kan ge vem som helst psykbryt!

 6. Frustration är väl inte ordet. Tjejen behöver ju psykologhjälp. Skriker till sin pojkvän att han köper för lite kläder till henne. Är det normalt att förvänta sig eller be sin partner köpa saker till en?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *