Jag har rensat ur min garderob och tänkte att ni kanske skulle vara intresserade av att köpa ett par saker? Pengarna går som vanligt till mitt fadderbarn i Mali och hela Mali-projektet som styrs av Barnfonden. Maila mig på ceciliablankens@gmail.com och säg vad ni vill ha!

Först ut: Kanske världens snyggaste Nike Air max. Egentligen älskar jag dem gränslöst, men det är nåt fel med min vänsterfot. Den är för bred för skon och jag får ont som sjutton. Amerikansk storlek 8,5, vilket skulle innebära att den är en liten 39:a. Så strl 38-39 nånstans. Mycket sparsamt använda. Ska vi säga 500 kronor? SÅLD!

Och sen: En perfekt jacka för vår, sommar och höst. Ofodrad. Från Wesc, stl S. Så gott som oanvänd. Ska vi säga 350 kronor? SÅLD!

Tunnstickad tröja i bomull/angora-blandning från Rodebjer. En fullkomligt perfekt sak för den som är gravid, eftersom den är lång och täcker magen. Kortare ärm. Stl S. 200 kr? SÅLD!

Sist ut: Träningsjacka/vindjacka med massor av små fickor (tex en på insidan för telefonen, som också har ett litet hål så att du kan låta lurarna löpa på insidan av jackan), avtagbar luva, handskydd med håll för tummarna. En supercool och kittad träningsjacka helt enkelt! Från Stella McCartney för Adidas, också så gott som oanvänd, stl 36. Ska vi säga 350 kronor? SÅLD!

0 svar

  1. Var liet för ivrig och glömde säga att du kan väl maila mig om dom finns kvar så sätter jag in pengarna! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *