Garderobsrensning – Hasbeens-kängor

Hörni, jag rensar ur min garderob och tänkte sälja kläderna och ge pengarna jag får till Läkare utan gränser och deras arbete i Somalia och Mogadishu. Först ut är ett par handgjorda kängor i Nature-färg, från Hasbeens. De är från förra hösten men finns fortfarande att köpa nya för 2795 kr. Mina är i storlek 39 och mycket måttligt använda. Fint skick, fina skor.

Kolla in auktionen här!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Carolin
  Carolin

  Hej,
  väldigt fina skor!

  Jag har handlat på Tradera engång och fick då hem en riktigt dålig kopia av ett par solglasögen. Du som använt dig av Tradera tidigare kanske kan ge lite tips? Jag köper gärna en beganad väska, men vill inte göra samma miss igen.

  En annan grej, lite inspiration om allt från väskor till inredning, vad som helst som gör att man kanske kan längta lite till hösten. Det känns lite deppigt just nu.

  Kram och Tack

 2. Profilbild för Therese
  Therese

  Åh, ska du sälja de tuffa skorna? Jag har ett par likadana som jag dock inte använt än, har inte vågat använda dem under snö/slaskvåren som var. Hoppas det blir en fin peng till Läkare utan gränser!

 3. Profilbild för Annie
  Annie

  Snygga! Vet du om de är ”normala” 39or?

  En anan grej också, när jag ändå kommenterar. Vet du var man kan hitta klänningar/kjolar som slutar typ precis ovanför knät? Alla ( verkligen alla) klänningar är mitt-på-låret korta nuförtiden. Är det snålhet hos tillverkarna? Är det mode? När man har fött några barn och börjar komma uppåt vill man(jag) inte klä sig som en ungdom. Inte kul varken för mig eller min omgivning att visa så mycket ben. Har du någon förklaring? Tips? Man vill ju vara tjusig även om man har ben som varit med ett tag. Tack för fin blogg!

 4. Profilbild för Helene
  Helene

  Carolin. Handla inte av företag på Tradera utan bara privatpersoner. Kolla om de har 100-tals liknande annonser då är det sådana som tar hem från Thailand etc! Finns det bara ett par så är det troligen en ärlig privatperson men anmäler du dem får du tillbaka pengarna! jag har självt haft 350 auktioner på Tradera och köpt själv. Aldrig strul!

 5. Profilbild för Liss

  Synd jag inte har stl 39!

 6. Profilbild för Ida
  Ida

  Hej! Jag är en av dina trogna läsare som läst din fina blogg, år efter år utan att ge dig någon som helst kommentar om hur mycket jag uppskattar den, dig och dina handfasta tips, råd och inte minst pepp till mig och alla andra mammor. Du ger så mycket Cecilia och jag är glad för de små stunderna jag får ta del av din inlägg varje dag. Och så detta – apropå rensa i garderoben (vilket jag och säkert många med mig behöver göra emellanåt) – jag behöver dina bästa tips om hur jag ska tänka när jag rensar. Vad behåller jag? Vad ska bort? Tumregler liksom. Och så lite pepp kanske. För det är inte alltid så lätt att göra sig av med gamla godingar. Så. Dags att göra pannkakor till två små. Kram och tack för en tjusig blogg!

 7. Profilbild för Ny auktion! | Cecilia Blankens

  […] avslutad och Läkare utan gränser får lite drygt 1400 kronor till av mig, så mycket gick Hasbeens-kängorna för till slut. Fantastiskt ju! Jag håller på och rensar ut garderoberna här hemma, om ni är intresserade kan […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *