Skärmavbild 2014-06-24 kl. 10.20.44

Jag var sommargäst i Nyhetsmorgon i morse – så här såg det ut om ni vill kolla!

0 svar

  1. Grattis Cecilia! Det märks att du har coolat ner lite. Du var märkbart mer avslappnad i denna intervju än vad jag sett tidigare. Det märks att du tar mer plats, på ett enbart positivt sätt, och inte ber om ursäkt för dig själv. Keep it up!

  2. Vill bara säga att du verkar så härlig och go 🙂 lyssnar på er podcast när jag går en skogspromenad med barnvagnen och drömmer mig bort till l.a. Har själv bott ett år i manhattan beach, älskar det och hoppas snartfå åka tillbaka och visa l.a för familjen

  3. Ååååh vad snygg du är! Tycker bara mer och mer om dig hela tiden! Igår lyssnade jag på ett gammalt avsnitt av fredagspodden och blev så glad och överraskad när du var gäst där! Det kommer väl en podd varje vecka?! Behöver den så att jag ska orka springa och städa hemmet!:)

  4. Hej Cecilia! Vilken otroligt bra intervju. Du pratade om att du siktar mot att vara den som tippat över 40 år och är cool och självsäker, du är ju visserligen inte 40 ännu men alltså du! Coolare och självsäkrare får man leta efter. Inspirerande! Och även ett stort tack för en super pod. Ha en fin sommar!

  5. får en efterlysa lite tips på kort-hårstyling-produkter, nu när du känt på det här med kort hår ett tag?! du verkar ha hittat nåt magiskt att ha i håret, för det är verkligen hur snyggt som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *