Så. Nu är allt nedpackat. Hoppas jag. Imorgon bitti går planet i svinottan och då är det ni läsare som tar över den här bloggen. Jag hade tänkt dryga ut med en del egna blogginlägg som jag skulle förprogrammera, men jag har fått in så himla många gästinlägg så min närvaro fick stryka på foten. Ja, jag har fått så många textförslag att alla inte ens får plats. Man måste ju hinna läsa alla inlägg också. Men jag tänkte att jag kanske kan få spara dem som inte publiceras under den här veckan till senare tillfälle?

Jag visste ärligt talat inte vad jag skulle vänta mig. Vad ni ville skriva om. Nu vet jag att ni har massor att säga och att ni är förbaskat kloka, roliga och starka allihop. Så, som man brukar säga; stay tuned och kolla in vad som händer här på bloggen under veckan som jag är borta så ses vi snart igen.

Och en sak till: Även om ni inte brukar kommentera (vilket så klart är helt okej), var snälla och gör det till gästbloggarna. Många skriver om väldigt personliga och bra saker! Okej? Ge dem lite extra kärlek helt enkelt! Första gästbloggaren dyker upp imorgon.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *