…så skriver jag! Denna trött-sliten-mosig-och-utan-fantasi-dag ber jag er om hjälp.

0 svar

 1. ”Nostalgi”
  Ett minne ifrån varje år av ditt liv! Gärna med en bild! 😀

  ”Barnen”
  Berätta och skriv om barnen och deras utveckling. Roliga saker de gjort (kanske främst Bonnie)

  ”Favorit i repris”
  Favvo kläderna du alrdig skulle klara dig utan. Till både dig och brudarna. Kanske även några kläder till tjejerna du använde hela tiden och som du tyckte om lite extra.

  ”Från koja till slott”
  En rundvandring i ert hus 🙂

  ”Tager du denna….”
  Bilder och minnen ifrån ert bröllop. 🙂

  De var tyvärr de enda jag kunde komma på just nu.
  Ha en härlig dag!
  Moa

 2. Mitt värsta köp någonsin kanske? Du visar alltid så fina saker här i bloggen.Man kan undra om du någonsin gjort ett dåligt köp? 🙂

 3. Glasögon!

  Vad känns rätt i vår? Ska man slå på stort o köpa dyra klassiska eller mer prisvärda och trendiga? Det är ju så svårt!

  /En som längtar efter våren

 4. ”Så här ser en perfekt dag ut.”

  ”Det här klär jag mig i när jag känner mig allmänt ful och tråkig.”

  ”Ett favoritminne”

  ”Favoriterna i garderoben”

  ”Min bröllopsdag”

  Det här är saker jag varit nyfiken på ett tag 🙂

 5. Du får gärna skriva om detta:

  VAR man kan köpa fina mammakläder (gärna på nätet) som har liiiiite trendkänsla i alla fall!

  Favoritsajter för barnkläder får du också gärna lägga in!

 6. Tycker också det är lite märkligt att du inte skrivit något om att Karin och Peter Jihdes dotter har kommit till världen, så det vore väl ett passande inlägg!?! Jag vill minnas att Karin var rätt snabb på att välkomna Rio till världen på sin blogg.

 7. Oh, hej Cecilia!

  Jag skulle ju vilja höra allt allt allt om din tid i Moskva! Men jag är även ute i god tid för ett midsommarbröllop där jag skulle vilja ha en långklänning för en gångs skull. Tänkte ta tillfället i akt och klä upp mig till tänderna. Har du några tips på var jag hittar denna klänning får du gärna hojta! Men mest nyfiken är jag ändå på Moskva.

 8. Skriv din kommentar här! Hur man som urtrött tvåbarns mamma snabbt kan piffa sig lite vardags snygg, trots ca några minuter till förfogande på morgonen:)

 9. Jag vill gärna höra vad en modesäker person som du tycker om att det är så många kvinnor i Sverige på 30+ som håller benhårt vid 90-tals looken med långt blonderat löshår och lösnaglar med fransk manikyr. Varför har en sådan stor del av Svenska befolkningen fastnat i denna billiga look som inte ens var snygg ”first time around” så att säja? Och att sedan vara över 30 och vilja se ut som en billig blondin blir bara lite extra fel på något vis….

 10. Jag försöker under min mammaledighet att komma på vad jag vill göra, alltså byta karriär (inte inom mode dock:) . Jag undrar hur din framgångshistoria har sett ut. Hur började du? Hur byggde du upp ditt kontaktnät?

 11. jag tycker att du är rolig nästan jämt och verkar ha en ganska bra fantasi i vanliga fall. Skrattade riktigt bra till ditt inlägg om bolibompa för ett litet tag sedan o länkade från min nystartade blogg till din, hoppas det var ok 🙂
  kan du inte göra ett inlägg om tre quickfix som hjälper en tråkig outfit såhär postgravid som man e…
  /Häls Lina

 12. ”Det här grälar Per och jag om”

  Han verkar vara den perfekta maken som skämmer bort dig med presenter och ni strålar alltid av lycka tillsammans på bilderna i bloggen men visst grälar väl även perfekta par som ni ibland? 😉 Det vore intressant att höra om. Obs! att jag inte uppmanar till att du ska fläka ut dig fullständigt, att du vill vara litet privat förstår jag men det finns ju vissa saker som man återkommer till som grälämne. Nåt som kanske inte är ett jätteallvarligt karaktärsdrag som att alltid lämna toalocket + sitsen uppe efter sig och de dagar man är trött, sur och grinig på allt kan vara det som utlöser ett gräl.. typ så.

 13. Är också intresserad av ”Bonnies utveckling/första år”. Även din ”egen barndom/uppväxt” skulle intressera mig. Skulle ge mig en bättre bild av vem du är. Eller varför inte dina tankar om ”barnuppfostran”överlag och hur den har förändrats sedan du var yngre (alla har nog olika åsikt innan och efter man fått barn) och framför allt skillnaden på dig och din syn på uppfostran (eller kanske mer bemötande) av Bonnie (första barn) och Rio (andra barn) och deras beteenden. Hajar du?

 14. År det viktigt med jämställdhet i relationen? Kommer du att fortsätta att frilansa när Rio är mogen för dagis?

 15. ”Det här kommer jag aldrig ta på mig”

  ”Såhär håller jag ordning i garderoben”

  ”Mitt onödigaste köp någonsin”

  ”Om jag var jätterik så skulle jag köpa det här”

  ”För att undvika att hamna i samma färdigkomponerade outfit varje gång gör jag…”

 16. Koppla av vettja! kommer det inget spontant så gör det inte. Hoppa över en dag, det har inte skadat någon. Blir bara lite mer nyfiken på vad det ska skrivas om i morgon.

 17. tips om vår-rensning i garderoben hade ialla fall jag uppskattat! Keep, not to keep etc… är gruvligt trött på alla tunikor man drog runt i som gravid/hemma….nu ska jag snart börja jobba och jag känner mig helt overwhelmed när jag är ute och kollar stan; vad ska man satsa på liksom?? och vad funkar av det man redan har i garderoben (dvs gamla kavajer,koftor, toppar,jeans….) tackar på förhand!!

 18. Top 5 listor såklart! 🙂

  Gärna med t ex ”bästa barnprylarna” eller ”onödigaste babyprylarna”

  Tack för en toppenblogg!

 19. Håller helt med om föregående kommentatorers bröllopstema! Jag skulle vilja ha lite proffsråd om hur man hittar alternativa bröllopsklänningar som inte är vita, puffiga, fotlånga och finns att hitta på alla bröllopssajter! Jag ska gifta mig i april och är helt lost i google träsket. Jag har en vision, men kan mycket lite om mode, designers, tyg, skräddare, vintageshopping etc etc. Känns som om några tips skulle göra det lite lättare för den som inte vill låta google eller det lokala utbudet avgöra vad man har på sig på den stora dagen. Tack!

 20. jag tror att det skulle bli intressant att veta hur du började att jobba som journalist…eller när och hur tráffade du din man…

 21. Amningslämpliga snyggokläder

  Lek och bus med rio -vad gillar hon?

  Rutiner med barnen – använder du mat- och sovtider osv…

 22. Satsa på ett par fina direkt. Du kommer inte att ångra dig. Glasögonen sitter ju mitt i ansiktet! Om du är i ett sällskap på säg 15 prsoner så ser du direkt vilka som har billiga brillor och vilka som har dyrare ”märkesglasögon” och det är inte loggan som avgör. Passformen, glansen, klarheten i glasen. Det är med glasögon som med allting annat- kvalite kostar mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *