Gry Forssell fyllde 40 igår, och eftersom hon är inte bara en fantastisk brud i största allmänhet utan också en sjusjäkla partyprinsessa firades ju detta förstås med inget mindre än århundradets fest. Herrejösses vad kul vi hade. Jag dansade så vildsint att blod till slut rann längs med fingrarna (ett litet breakdancemove som slutade med att jag landade i en hög glasbitar) och gick bara hem när klockan var halv tre för att Per var trött. Så fantastiskt det är de där gångerna när man hamnar i ett sånt där partystim att man liksom aldrig vill sluta? Ofta är man ju rätt nöjd när det är dags att åka hem menar jag, men ibland verkar man ha hur mycket ånga som helst. Så var det igår.

Klädseln var sjuttiotalstema och jag gjorde en halvvariant med flares, träskor, sjal om huvudet, en mockafransväst med bara en liten virkad behå under och en jäkla massa halsband. Det här borde jag förstås ha tagit kort på. Men det gjorde jag inte. Hade ju fullt upp med dansandet för sjutton. Någon som dock gick hela vägen med kostymen var Anitha. Har ni sett en vassare Gene Simmons? Så sjukt snygg!

 

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *