Johanna

Närå. Genialiskt är nog inte ordet, men än rätt så lockande rubrik, eller hur? Men babbligt, och förhoppningsvis välkomnande. Kanske får ni något nytt att tänka på, eller något att irritera ihjäl er över. Vad jag försöker säga är att ett nytt podcastavsnitt finns ute nu – HÄR –  (och ovan ser nu hur rufsig och fin Johanna är när vi möts på Skype och spelar in) vi pratar om fitthår och den här fullkomliga idiotin att det ska rakas – renrakas – och att den trenden äntligen  –  enligt en artikel jag läste i veckan – är på väg att försvinna. Vi pratar förstås om den här fasen jag befinner mig i just nu. Klippa kort, sluta med behå, börja längta efter storblommiga kläder – vad betyder allt detta?!

Dessutom tipsa både jag och Johanna och svinbra serier hos vår fantastiska samarbetspartner Netflix. Vill också tacka och tipsa om Alexandra Bylund – den fantastiska kvinnan som klipper våra roddar – är du eller ditt företag i podcastgörartagen och behöver hjälp med allt från innehåll till klippning, kan jag varm rekommendera er att vända er till Podnet.se

Har för övrigt haft en för jäkla konstig helg. Ni vet, ibland när PMS tar över och man plötsligt är helt utan sin magkänsla och kompass. Varenda idé, projekt, tanke och känsla har från ingenstans fått en hinna av värdelöshet och man tänker att man kanske gör bäst i att bara stanna hemma. Jämt. För resten av livet. Och sen sover man en natt och vaknar dagen efter och allt det där är borta. Lurigt det där med hormoner.

0 svar

  1. Jag har inte lyssnat på senaste podden än men det här med att vilja klippa kort och inte använda bh. Jag är också där, och för mig handlar det nog om att jag är på väg att bli mer säker i mig själv, lyssna på mig själv. Att inte följa vad andra tycker och gör. Att inte följa normen, samhällets och medias bild av hur jag ska vara. Att känna mig fri. Ska bli kul och höra vad ni kommit fram till.

  2. Skrämmande hur lika mina tankar!
    Höll faktiskt på att få slag förut och raka av allt på toppen, göra en Britney liksom. Ångrade mig efter att jag mindes hur olycklig hon såg ut efter. Och hormoner..bah.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *