(null)
Mina gener ba; ”OKEJ OKEJ vi ger upp och lägger oss PLATTA!”
Tre barn. Tre versioner av Per. Inte för att jag klagar på hur nån av dem ser ut, inte alls, men fanns det verkligen ingenting hos mig som var värt att föra vidare?

0 svar

 1. Åh Cecilia! Du är inte den enda, jag vet hur det känns. Ingen kan se att min dotter är min. Men till tröst kan jag säga att iaf Bonnie har stråk av dig, det syntes när du visade bilder av dig som ung häromdagen. Och Remy är för ung än säger vi. Så det finns hopp!

 2. Fast dom har ju din haka tycker jag nog! Men jag kan verkligen hålla med om att de allihop är väldigt lika sin pappa. Det är intressant det där, för dina barn är ju sinsemellan olika också.

 3. Haha! Samma här, men hav tröst – när de blir äldre kommer du nog märka att de har ärvt andra egenskaper som en härlig personlighet till exempel.

 4. Men du, din äldsta dotter är ju väldigt lik dig tycker jag! De två andra( beklagar att jag just nu inte kommer ihåg namnen) är ju däremot väldigt lika sin far:)

 5. Rio är ju jättelikt dig! Särskilt när du visa korten på dig själv så ser man både att Bonnie o Rio är dina tjejer!

 6. Haha, så sant! 😀 Men det kan ändras när dom blir äldre – hoppas det i alla fall för du e så jädrans schnygg och man vill ju att dom generna går vidare 😉

 7. Bonnie är inte väldigt lik Per, mest lik dig eller en skön mix av er. Rio är pappas avbild och lilleman syns inte så mycket på bild, bara att han är sööt 🙂

 8. Jag tror att hela bunten är mer lika dig än vad du förstår. Visst såg man båda tjejerna i de gamla bilderna som du visade på dig själv. Himla fin familj!

 9. Vet hur det känns!! Mina döttrar liknar inte mig till utseendet alls, men jag kan trösta mig med att de är kopior av mig till sättet…vilket som är bäst får väl tiden utvisa 🙂

 10. Först: wow vad fin familj ni är.
  Sedan förstår jag vad du menar för vid första anblicken på era två äldsta är ju tanken att de är lika Per. Foton som du visat från när du var liten visar ju tydligt att de brås på dig med.
  Tycker själv ibland att det blir lite tjatigt när så många påpekar hur lik vår älskade ”onge” och pappan är. Å andra sidan tycker ju jag att min man är snygg.
  Förresten vilka bra bilder du tar!

 11. Först, tusen tack för en super blogg och pod! Du verkar verkligen vara en klok människa, kvinna och mamma! Fortsätt så!
  Och så fin familj du har! Men Bonnie tycker jag ju definitivt är lik dig. Jag är i samma sits, min dotter är en kopia av sin far. Så de ska bli väldigt spännande vem krodden i min mage är…!?!

 12. Men du, Bonnie liknar ju dig på pricken på de där bilderna på dig som tonåring som du så fint delade med dig av härom dan!
  Tack för en himla fin blogg!

 13. Know the feeling! Men du, Bonnie är liiiiiite lik dig. Hoppas på lillgubben, du ska se att det fanns något litet som var värt att föra vidare. 😉

 14. Oj, oj Rio är ju en liten kopia av pappa och även Bonnie tycker jag, vi får väl vänta och se om den lille mannen har några små gener från dig Cecilia.

 15. Men Karin har bilder på sin blogg där det ser ut som att Harry och Cesar lätt skulle kunna vara dina barn, du får låtsas med dem!

 16. Haha, skrattade gott åt detta inlägget! Rio är ju en liten busig variant av din make, men Bonnie är ju lik dig, och Remy verkar bli lik Bonnie. Själv har man en ”kopia av sin faaar här bredvid sig”, och får han inte behålla sina (mina) blågrå ögon, då finns det inget spår av mig kvar… men men, that’s life liksom

  😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *