Gift dig i Kate Middletons bröllopsklänning

Jag tycker att Kate Middleton och inte minst hennes bröllopsklänning, designad av Sarah Burton för Alexander McQueen var helt otroligt vacker när hon gifte sig med englandsprinsen i april. Och hade jag inte redan varit gift undrar jag om jag inte slagit till den 7 augusti när brittiska klädkedjan Peacocks släpper sin egen kopia av Kate-klänningen i sin webshop. För 60 pund! Nej, den kommer så klart inte att kännas eller vara lika exklusiv som originalet, men är den bara hyfsat lik i designen hade jag varit nöjd. Trycket spås bli stenhårt på klänningen så den som vill klippa en måste vara på hugget!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Mija
    Mija

    Kan verkligen hålla med dig att klänningen var helt underbar!

  2. Profilbild för i min lilla lilla värld

    Den är så klart vacker, men vill man inte ha något orginellt på sitt eget bröllop? Varför härma andra liksom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *