Jag håller på att skriva en artikel om pinsamma situationer. Ni vet såna där stunder när man klantat till det så att man helst av skulle vilja trycka på en osynlighetsknapp och gå upp i rök. Det behöver förresten inte vara era egna historier, andra familjemedlemmars eller andra historier som ni bara hört talas om går också bra. Inget kommer publiceras utan att ni godkänt det och man kan självklart vara så anonym man bara vill. Bästa, mest pinsamma och roliga bidragen får varsitt pris. Det ena är en lyxigt rockig klocka från franska lyxmärket Zadiq & Voltaire, det andra blir en påse med godbitarna ut Lancômes vårmake up-kollektion O my rose.

Om jag själv gjort bort mig någon gång? Eh, ja. Jämt känns det som. Men jag är väldigt bra på att förtränga det värsta, så jag kommer knappt ihåg. Minns dock när jag besökte Andreas (killen jag var tillsammans med innan Per) föräldrahem första gången. Det blev en skräckhelg. Det första jag gjorde när jag kom dit var att beundra hans mammas helt otroliga blomodling som stod längs med hyllor i ett inglasat uterum. Jag kikade liksom väldigt intresserat och närgånget för att samla lite pluspoäng. Tyvärr råkade jag luta mig mot ena hyllan så att den lossnade och flög upp i taket, den drog i sin tur med sig samtliga andra hyllor i rummet och till slut låg säkert ett trettiotal krossade blommor och krukor på golvet. Det här var bara början. Lite senare skulle jag, Andreas pappa och hans syster ta bilen ut i skogen för att plocka blommor till hans andra systers student som var dagen därpå. Jag hade på mig en jeanskjol som tyvärr råkade spricka i baken, hela vägen nerifrån och upp, när jag tog ett skutt över en bäck. Jag fick smyga runt liksom bakklänges i skogen och samtidigt försöka se så obrydd ut som möjligt för att inte bjuda min nya svärfamilj på onödigt mycket skinka. Helgen toppades med att jag kissnödig som sjutton en tidig söndagmorgon smög upp för att låna toaletten. Jag öppnade dörren hastigt men blev plötsligt iskall. Där satt hans pappa, stum och chockad på toaletten. Naken. Jackpot för triss i jobbiga situationer.

Okej, ge mig era nu! Om ni vill i kommentarsfältet nedan, eller så mailar ni på ceciliablankens@gmail.com. Fina priser att vinna som sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *