Glad påsk och wish me luck

20130329-145032.jpg
Glad påsk på er! Hoppas ni laddar batterier-och-allt-sånt där under denna högtid som är ett sådant ypperligt tillfälle för just det. Lata sig. Ladda. Komma ikapp sig själv.

Jag sitter på tåget mot Skaraborg med tjejerna. Rio slutade med blöja för bara ett par dagar sedan, och har väl inte heeeelt och hållet fått kläm på det där med number two än. Så det är mycket rafflande småbarnsförälderaction som pågår här. OM hon blir nödig – kommer hon säga till? Och hinner vi till toan? Eller kommer mina medpassagerare få bevittna en live-bajskatastrof mitt i tåggången? Man kan TA i den förtätade stämningen som ligger runt detta rafflande drama. Och så finns det de som säger att småbarnslivet skulle vara…. tråkigt? Va? Ni HÖR ju vad det svänger.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Karin

  Stort lycka till!

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  varför slutar hon med blöja nu? Vill ni det gärna eller är det hon? Undrar bara, mina barn har liksom aldrig varit så intresserade av toaletten eller pottan. Min äldsta slutade först runt 3-4 med blöja helt, fast det var ju främst no 2 så var problemet, inte kisset. Nattblöja ville hon ha länge, slutade först strax före 5 år. Vår 2 1/2 åring har blöja och jag har svårt att se att hon vill sluta snart. Men ska nog ta fram pottan i sommar.

  1. Profilbild för Em
   Em

   Min dotter började potträna vid 18 mån och vid 24 var hon torr på dagarna! Ju tidigare desto bättre, men man ska inte stressa dem och skälla när det händer olyckor. Går de utan blöja hemma väljer de själva att sätta sig på pottan när det är dags. Att gå med blöja till fyra tycker jag låter helt galet!

 3. Profilbild för Mia - mamma till Ebba

  Hihi, hoppas tågresan gick bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *