Glasögon

Jag tackar gudarna för Telias play-funktion så att jag kan sitta och dricka te och kolla på en massa härliga program på tv när min hjärna bestämmer sig för att vara klarvaken mellan tre och fem på nätterna. Det gör den här konstiga gravidkroppens rutiner lättare att genomlida. På dagarna, när jag egentligen skulle behöva jobba och kanske till och med vara lite smart, är jag däremot slö som en sömngångare. Därför är jag tacksam för den där lilla frågebanken från er som jag fortfarande kan ösa ur. Jag får väldigt ofta, i stort sett varje dag faktiskt, frågor om glasögon i allmänhet och mina glasögon i synnerhet. Och det är ju trevligt förstås, men jag tänkte att det kanske ändå är dags att en gång för alla gå igenom min glasögonpark:

Okej Marlene, de ”svarta” är faktiskt bruna egentligen och kommer från Dior homme.

Glasögon från Dior homme.

Smart eyes

De här runda hittade jag hos Smarteyes, även mina guldpilotbågar kommer från Smarteyes. Man fick två par bågar plus glas för 1500 spänn, värsta fyndet ju!

Nu jäklar är det dags för en tupplur säger hela kroppen, men jag återkommer senare.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Ulrika

  Men, vilken otroligt söt bild på dig och Bonnie… den sista!! hahaha.
  Tänk vad bra att din kropp redan ställt in sig på att vara vaken på natten och sen grötig i huvudet på dagen… som sig bör när man har en liten bäbis 😉 Hoppas du hinner med lite vila på dagarna iaf.

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Angående att räcka till till flera barn; jag fick mitt tredje barn för en månad sen och fast jag gått igenom samma sak när nr 2 föddes (att tro att man inte kan älska ett till barn lika mkt eller att man ska räcka till, och sen inse att det räcker och blir över till alla barn), så trodde jag, t om dagen innan, att jag aldrig skulle kunna älska nr. 3. Men nu går jag här och är så fullkomligt uppslukad av kärlek till min lilla dotter. Och mina pojkar älskar jag så att jag går sönder. Kärleken till ens barn är otrolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lycka till Cecilia!

 3. Profilbild för Emmapemma
  Emmapemma

  Preciiiis så där hade jag också det med mina graviditeter. Vaken mellan 03 och 05. Tyvärr hade vi inte vår inspelningsbara digitalbox på den tiden (iallafall inte de första två barnen).

 4. Profilbild för Anonym
  Anonym

  När har du BF?

 5. Profilbild för Alexandra
  Alexandra

  Den sista bilden på dig och Bonnie kan vara den roligaste jag har skådat på länge! Bonnie är sjukt söt när hon putar med sina små läppar! 🙂

 6. Profilbild för Emma
  Emma

  Instämmer! Sjukt rolig – och söt – bild på er två! Jag skulle rama in den! Kram

 7. Profilbild för rosita

  Till signatur Malin: kul, vi verkar ha väldigt lika situation. Jag fick nr 3 för 3 veckor sedan. En pojke förvisso men har istället i motsats till dig 2 flickor sedan tidigare. Pojken Adam är en sladdis (döttrarna 7 resp 6 år) och är familjens kelgris (han tror att han är kung i huset, hi hi). Instämmer för övrigt med andra kommentarer, supersöt bild på Bonnie, och Cecilia 🙂 Hälsning Rosita (VIP bloggare på Mama)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *