Jag vet inte om ni gillar den här typen av små modetips, det brukar inte direkt betyda kommentarsregn när jag slänger in sånt, vilket jag i och för sig fattar: vad finns det att säga liksom? Men. Berätta gärna. Kul? Bra? Tråkigt?

Och annat? Något annat ni vill att jag ska skriva om? Kanske något jag glömt ta upp på länge? Påminn! Hjälp mig! Be my light!

Hur som. Lite shoppingtips inför vintern och våren kommer här.

 

 Mockajackan ”Lyon” från Jofama, 2495 kr. Älskar den här! Tror också att det här med dragsko i midjan är något vi kommer se myyyyyyyyyycket mer av.

Har letat länge efter ett par snygga svarta hängiga festörhängen (hittade ett perfekt par på guldmarknaden i Dubai. Ångrar att jag inte unnade mig dem), de här från Cecilie Mille, 250 kr, är inte dumma alls!

Det här året är handväskor i färg coolast och snyggast. Den här i läder kommer från Tosca Blu, 2199 kr.

 

Också från Tosca Blu, 1995 kr.

ÄSLKAR den här klänningen från Pret. Oklart varför. Jag bara ÄSLKAR den. 1499 kr

0 svar

 1. Jaaaa, tycker mycket om dina kläd- och övrigatips. Nog det jag gillar bäst vid närmare eftertanke. Om du vill: berätta gärna mer om ert bokprojekt, hur det kom sig att Andreas valde dig som skribent, hur du tänkt kring upplägg av bok, första meningen, bildval och allt det där. Bokprojektet tycker jag känns urspänannde!

 2. Mkt bra inlägg med kläder på detta viset. Gillar när du blandar dyrt och billigt. Så visa gärna lyxvarianten som inspiration och sen budgetalternativet (typ från kedjorna som är ett rimligt inköpsställe för de flesta av dina läsare misstänker jag). Asså big up till dig för att du är expert på att hitta det absolut bästa kedjorna har att erbjuda!

  Och sen gärna skor. Du är såå bra på skoor!

 3. örhängena var verkligen superfina! Tycker det är kul med såna här inlägg, men gillar din mix av jobb, kläder, livet, barn och allt vad du nu klämmer in!

 4. Modetipsen är ju ett av de bästa inslagen i bloggen… Eller alla inslag i bloggen är de bästa, kanske det är bredden och blandningen som gör det 🙂 Keep up the good work!

 5. Det är kul med modetips!

  Jag skulle önska att du hade en ny frågestund där man kan få modetips! Missade det förra gången och har några frågor jag vill ha svar på.

 6. Jag gillar dina små historier om bus som Rio eller Bonnie hittat på!:P Speciellt dom gånger där du även lyckats ta bild på deras ”skamsna” blickar! ha ha ah

 7. Jag tycker dina modetips är skitroliga! Jag är inte mamma själv utan läser bloggen för att jag gillar dig och ditt sätt att skriva så jag uppskattar även såna här icke-mamma-grejer! KRAM!

 8. Jag skulle va supertacksam för tips om hur man får sin lilla 1-åriga dotter att sova i sin egen säng & hela natten! Har du några såna på lager?:)

 9. Åh, jag skulle önska att du kunde ge mig tips på lite finkläder i storlek större… typ. strl. 46-48.

  Jag är en sån som har ingen aning vad som passar ihop och vad som inte går :/

  Jag är en klassisk typ, gillar färger…

 10. Gillar dina modetips starkt! Så gärna mer sånt. Har läst din blogg sen Expressen tiden, just för att jag gillar din klädstil och smak så mycket.
  Keep up the good work! 🙂

 11. Jag gillar dina modetips, fortsätt gärna. Av personliga skäl vore det kul med lite gravidklädestips igen, för ett tag sen fick läsare skicka in gravidoutfits, kanske göra det igen? Sen gärna mer tips på användbara väskor för olika tillfällen (dagsutflykt, helgutflykt, fest, vardags, i olika prisklasser).

 12. Jag älskar din blogg för att du verkar vara en himla bra och jordnära person och som skriver fint om smått och stort. Det är därför jag läser, inte egentligen pga modetips. Men jag har inget emot att du skriver om det! Tycker att du har en snygg stil!

 13. ääälskar modetipsen!! fortsätt hemskt gärna i samma blandning, dvs ta upp stort som smått, mamma-liv, jobb-liv och dina asroliga små anektdoter, alltså jag skrattar så jag ramlar av stolen ibland : )

 14. Skriv om tidlösa ekologiska kläder. Jag vill gärna gå och prova sådant i affär men tycker att utbudet är så himla smått.
  Och tack för en bra blogg! 🙂

 15. Jättekul med modetips! Tycker att ni verkar ha en så snygg och personlig stil hemma så gärna inredning också. Har du något vårsamarbete med Me and I på gång? Köpte flera av dina plagg i höstas och har varit så nöjd!

 16. Tycker det är kanon när du ger modetips! Speciellt när du hittar finfina saker på de lite billigare kedjorna, typ H&M och Lindex!

 17. Det är inlägg som dessa som gör att jag läser bloggen! Du har så sjukt snygg stil och jag har köpt flera saker du tipsat om. Inte alltid lätt att själv scanna av vad för snygg som finns. Tummen upp för modetips i bloggen! Tack för en härlig, varm och rolig blogg. Kram

 18. Skriv gärna om träningen lite mer. Hur mycket tid lägger du ner? Hur har just dina resultat förbättrats? Vad är det för speciellt Caaaaai gör 🙂

 19. Gillar jag verkligen !!
  Jag vill ha tips på vårjacka och skor!
  Träning i all ära men för mig är detta mycket mer intressant!

 20. Jag älskar att du börjat göra mer modeinlägg igen. Så härligt med inspiration från en som man har samma smak som!

 21. Om man får önska . . . så skulle jag gärna läsa dina tips om schyssta skor inför våren. Vad är det som gäller? Som småbarnsmamma som ena dagen sitter på kontor och andra dagen är i parken och matar fåglarna vill man både ha snygga skor med typ lite klack, men också snygga bekväma oömma skor… Tips mottages tacksamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *