Jag har aldrig gillat kaffe något vidare, och särskilt inte kaffe med mjölk i. Och absolut inte latte eller capucino. Oljligt och läskigt. Men så blev jag gravid. Igen. Och helt plötsligt dricker jag  kaffe åtminstone en gång om dagen. Inga baljor precis, fem sex klunkar sen räcker det. Men jag dricker i alla fall. Som en normal vuxen. Och capucino. Ny favorit! Jag beter mig som om det vore 1994 och capucinon var ny i Sverige. Beställer lite nöjt ”en sån där capucino tack”. Som jag precis upptäckt denna nymodiga skatt. Och det har jag ju. Med undantaget att det inte är något nytt längre direkt.

Har ni vägarna förbi Underbara barn-mässan i Älvsjö måste ni bara komma förbi Me & Is monter där jag ska stå klockan 11 och klockan 13 och sälja mopskollektionen och snicksnacka med alla som kommer förbi och har lust. Ses där?

0 svar

 1. Hej.

  Jag var en av de lyckliga vinnarna i Me&I-tävlingen. Igår hämtade jag ut mina två plagg, för övrigt de första kläderna till bebisen (som än så länge bara är 17 veckor i magen). De var otroligt fina och kändes väldigt välgjorda. Jag blev så himla glad!

  Tusen tack fina du och glad helg.

  Kram Hanna

 2. Jag har alltid varit en te-drickerska men nu har jag fått en ny favorit…Caffe Latte! Sen kan jag bara hoppas att skummet på toppen är sådär mjukt och krämigt och att mjölken är lagom varm. En Barista Caffe Latte – det är grejer det.

 3. Hej,
  Vart hittar du din inspiration till dina outfits? Jag har försökt följa olika modebloggar men blir snabbt trött på 20åringar i kort, kort och höga klackar. Min tid med opraktiska plagg är förbi men det betyder inte att jag vill gå runt i mjukisar och baggy jeans. Det är underbart att efter en graviditet upptäcka sin garderob igen, trots att allt inte passar, men jag behöver inspiration!

  Tack på förhand
  Malin

 4. Ja, visst var det ert fina hus på Hellenius Hörna! tyckte jag kände igen tavlorna som du precis lagt ut på bloggen!

 5. Vad konstigt att du började dricka kaffe när du blev gravid 🙂 Jag var en riktig kaffedrickare innan, men nu kan jag dricka max en kopp per dag 🙂
  Hörde talas om Underbara barn-mässan för första gången för bara en månad sedan, det verkar vara en trevlig mässa och nästa år måste jag också försöka ta mig i väg på den. Ha en fin helg.

 6. Åh, jag såg dig idag på mässan när du var påväg från Me and I montern. Så sjukt snygg du e, höggravid och allt!
  Kläderna var helt underbara! Min kompis har bokat en träff hemma vid henne, så vi ska sippa vin och shoppa mopsar 🙂

  Kramar!

 7. Visst var det i ert hus David Helenius aka, ”den arge snickaren” var i i premiäravsnittet?
  Kände minsann igen de svart/vita fotona på väggen.

 8. Konstigt, samma sak hande mig. Drack aldrig kaffe innan, trots flera ar som barista pa Starbucks och sa fort jag fodde min dotter drack jag 2-3 koppar Nescafe Decaf Cappuccino varje dag. Har fortfarande inte slutat dricka kaffe men det storsta suget forsvann nar jag slutade amma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *