Golden Globe-mingel

Min kompis Katya som har både tassar och fingrar i filmindustrisyltburken sms:ade i slutet av veckan och frågade om jag ville med på Golden Globe-efterfest. Hon hade en biljett över. ”Såklart!” – hojtade jag och drabbades genast av seriös klädkris. Som ganska snabbt gick över eftersom jag insåg att de där superstjärnorna som går på sådana här fester, har klänningar som jag ändå inte har en chans att tävla med. De spelar liksom i sin egna Valentino-liga. Vi andra kunde lika bra ge upp och nöja oss med vad som nu fanns i garderoben. Så så fick det bli!

Vill ni se snygga kläder och  glammiga röda-mattanskådisar föreslår jag att ni kollar in Johannas härliga gala-blogg – här kommer det nämligen mest bara bli ett gäng rätt undermåliga mobilkamerabilder. Först kollade vi alltså på den härliga galan och sedan stack vi till Fox efterfest. Och Katya, rutinerad som en gammal rävhona, menade att det gällde att gå på buffén direkt – om man inte ville bli nedtrampad av den stora galahorden som dök upp något senare än pöblen. Larvigt god mat var det i alla fall. Mycket godare än det ser ut på bilden. På bilden ser det rent av äckligt ut. Jaja. Det blev en jäkla röra med sallader och lax där – men det stack ut mest var en brödpudding fullproppad av bästa sortens parmesan. Himmelskt!

IMG_3187

 

Och efterrättsbuffén? Ni undrar hur det kändes att gå loss där? Trycka i sig av någon slags chokladcremesinferno med glass och grädde på? Ah. Gott. Mycket gott.

IMG_3194

Och här är jag och Katya utanför entrén. Jag sa ju att bildkvaliteten var undermålig!

IMG_3186Och här är ett exempel på mina mycket dåliga paparazzi-insatser. Den där människan längst fram, ja det är ju  jag, men snett bakom? Kvinnan i profil? Ni se? Ja? Jaaaa!!! Det är Julie Bowen från Modern family.

IMG_3201Men här gick det bättre! Golden Globe-vinnaren Zooey Deschanel. Något uttråkad, men ändå väldigt trevlig och varm. Och pytteliten. Så otroligt liten. Varför är de alltid det? Hollywood-folket. Det räcker liksom inte med att vara smal – nej, man ska vara mikroskopisk både till bredd och längd. När man lade armen om den där lilla, lilla ryggen kändes det som att man lätt som en plätt hade kunnat lyfta henne med bara en arm. Och ställt henne på en liten hylla där hon kunde stått och sett söt ut. Zooey Deschanel är svincool. Och megabra. Trots den förutsägbara litenheten.

20140113-005129.jpgSen då? Ja. Lite oklart men helt plötsligt hade vi mustascher och hattar på oss, jag och Lars.

IMG_3215Katya däremot, hon passade samtidigt på att peta i sig Världens Minsta Taco.

IMG_3205Några större skandaler märkte jag inte av förutom den lilla olyckan inträffade precis bredvid mig när en stackars servitör med en bricka full av glas toppade till brädden med rött vin, snavade och all dryck föll ut över Golden Globe-vinnaren Jessica Langes vackra klänning. Men hon är ju en mogen och klok dam så hon tog det hela med hyfsad sans.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Åh! Du borde haft din Zetterberg klänning, den guldiga, den är ju ursnygg!
  Men du var såklart snygg ändå 🙂

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Om den bara hade varit MIN så! Tyvärr, eller ja, jag är ju jätteglad för det förstås, så var den bara ett lån till förra årets Elle-gala.

 2. Profilbild för nathalie
  nathalie

  ååh jag tycker att det är så häftigt! jag satt i princip andlös i soffan bara av att kolla på golden globe galan, kan inte ens föreställa mig hur starstruck jag skulle bli av att faktiskt vara där. 🙂

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Så coolt det här alltså! Det är ju DRÖMMEN att få gå på en sån gala!

 4. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Lyllo!

 5. Profilbild för Emmelie
  Emmelie

  Du är så SNYGG!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *