20140113-005129.jpg
Ikväll var det Golden globe-gala, som är ungefär som Oscars. Fast mer avslappnat och med bättre efterfester säger dom som vet. Eller så är det som inte har en suck att komma in på Oscars som säger det, vad vet jag.
Hur som helst fick jag i sista sekund en inbjudan till Fox efterfest, och det var ju på alla sätt och vis en mycket trevlig söndagsyssla. Att hänga där menar jag. Och att byta ett par ord med världens coolaste Zooey Deschanel.
Nu är klockan natt och jag ska upp med tuppen imorgon, så vi nöjer oss med detta nu så återkommer jag mer bilder och annat från kvällen om ett litet tag. Okej?

0 svar

  1. Åh vilka två snygga kvinnor! Så himla roligt att få ta del av ditt och din familjs Kalifornien-liv. Ha en fin vecka!

  2. Lucky girl! Zooey Deschanel alltså som får hänga med dig på efterfest. Hon skickar säkert runt bilder till sina kompisar as we speak 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *