Good old England, anyone?

Amerikaner är ju så väldigt bebistokiga, och efter att ungefär 700 personer om dagen slängt sig ner i Rios vagn och bara OH! MY! GOD! LOOK AT THE BABY (sägs på ett sätt som låter som  om det var jordens sista bebis de fått syn på, alternativt den första de någonsin sett). HALLOOOOOOOOO LITTLE PRINCESS! OH! GOD! A-wolly-bolly-molly-baby -A PEEKABOO!

Ja till slut var ju Rio helt enkelt tvungen att svara, plötsligt en dag kom det bara ett väldigt tydligt Hallooooooo! tillbaka.

[youtubeplay id=”syLVSlj4xVc” size=”medium”]

Men. Låter hon inte väldigt mycket som Mr Bean brittisk?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för stella

  alltså gudars så sött!! helloooo!

 2. Profilbild för Paula

  Haha hon låter som mina ungar som jag tog hand om när jag var au pair, och de är brittiska! Så himla söt!

 3. Profilbild för Ylva
  Ylva

  ha ha typiskt amrisar. Jag upplevde det själv med min förstfödda när vi då bodde i New York

 4. Profilbild för HeW
  HeW

  Haha så söt! Du Cecilia, har en fråga till dig och dina klipska läsare: Jag tycker det är SÅ snyggt med vit skjorta. Nu går jag dessutom ut i arbetslivet efter många år på universitetet. Men vita skjortor är svårt alltså… jag hittar för sjutton inte en enda skjorta där bh:n inte lyser igenom… Vad är bäst att ha under-finns det några tips.?

 5. Profilbild för Madelene
  Madelene

  Haha, så söta!

 6. Profilbild för Rebecca
  Rebecca

  såååå sööta undebara små knodd! lite E.T över henne tycker jag (don´t take me wrong I love E.T).

 7. Profilbild för Therese
  Therese

  Men helloooo så fantastiskt gosigt! Åh!!

 8. Profilbild för Ann
  Ann

  Men gud så gulligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *