Den här Lindex (!)-jackan från förra hösten är typ den snyggaste jacka jag sett. Jag använder den superofta och får så otroligt mycket beröm för den jämt. Jag fattar inte att inte Lindex gjorde den i höstas också. I någon ny färg. Hur snygg hade den inte varit som chokladbrun? Eller kamelfärgad? Eller… röd! Eller – åh ORANGE!

Asså. Mina händer ser ju fullkomligt galna ut! Hjälp! Det är perspektivet mot kameran och spegeln som ställer till det. Lova att ni inte blir allt för rädda. Det är ingen fara. Jag kommer inte komma lubbande med svans och trollöron och röva bort era barn nästa gång ni är i skogen.

The... CLAW strikes again!

0 svar

 1. Men shiiit! Det var bland det snyggaste jag sett också! Så nu ska man behöva förbanna sej själv för att man aldrig såg den i butik…

 2. Ahhhh den där jackan alltså.., den dyker upp i mitt huvud titt som tätt och jag förbannar mig själv att jag inte slog till på den när den fanns i butik! Gör det igen, Lindex! Please…

 3. Du, apropå mågot helt annat. Är det inte dax för ett inlägg om HÅR! Du låter det växa om jag inte missminner mig?! Jag försöker detsamma men satan vilken tid det tar…Vad har du för produkter? Hur får du till den där färgen? Osv osv osv…

 4. Hej Cecilia ! Vill bara säga att du är en grymt coolt kvinna, du verkar härlig och jag gillar när människor bjuder på sig själva. Fortsätt med det du gör för du utstrålar alltid positiv energi till oss som läser din blogg. Tack för det 🙂 Kram. Ps. Bonnie och Rio är lika coola som sin mamma.

 5. Vad fan ser Per i dig? Som skönheten och odjuret. Spinkig, grå och utan varken ass eller tits – du är så tråkig att se på. Han är ju något fruktansvärt sexig och fin. Lång och snygg. Ett mysterium för mig.

 6. Hejja dig Cecilia! Typ sketa snygg. Rockig! Hoppas Lindex hajjar att sånt här kan göras igen och i nya färger. Mina tummar är blå.

 7. Jag såg faktiskt den kappan här på din blogg förra hösten och gick och klämde och kände på den ett bra tag, 800 för en kappa är inte så mycket men för en student är typ allt för dyrt. Sen körde dom något rea-race i november och hade halva priset på alla vinterkläder, slog till och jävlar vad nöjd jag är. Får också sjukt mycket komplimanger för den, och att få den i orange vore ju en liten dröm.

 8. Jag har inte skrattat på hela dagen och så skrev du det där om trollen och jag såg din hand! Nu har jag fått dagens viktiga skratt! Tack 🙂

 9. Åhhh jag har samma jacka, i helsvart! Hittade den på rean förra säsongen för 149kr…helt jävla suverän! Gillar din avslappnade stil vad det gäller Era fina barn och ditt sätt att se på tillvaron! Alltid lika roligt att gå in och läsa dina inlägg!
  Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *