Kolla! Det står en råsnygg kock i vårt kök och lagar mat! Förvisso kompisen Patrik, men inte desto mindre råsnygg och kock. Hoppas ni har en lika härlig dag som vi har här hemma med kompisar, grillkorv och en jäkla massa ungar i en fin röra. Snart ska vi fira in nyåret!

Jag måste få tacka er läsare för det gångna året. Inte minst för all pepp, stöd och förståelse under graviditeten. När Per sa Åh, vad jobbigt det låter men man visste att han ändå inte fattade, omöjligt kunde förstå när det var som kämpigast på slutet, fanns ni där som en massiv vägg av tröst och erfarenhet. Nog för att det har sina ljusa stunder att vänta barn, men shit, sluttampen – vilken sabla pärs.

Hur som helst. Stor kram till er alla, vi ses på andra sidan nyåret.

0 svar

 1. Cecilia, jag tycker du är helt underbar! Jag är i ungefär samma sits barnmässigt och jag vill bara säga; Jag förstår! Tack för att du förstår mig. Du rockar!!!

 2. Gott nytt år och tack för att du skriver din blogg! Den förgyller många dagar… Här är det snart dags att börja med kvällens meny. Hoppas ni får en härlig kväll!

 3. Åh, jag är i v 25 och satt just och tänkte, detta är ju inte så jobbigt, bara 15 v kvar… Men även om den är jobbigt på slutet så tar det ju iaf slut! Undrade nästan vad min man gjorde på ditt foto, din kock-patrik är inte helt olik min egen, minus mustasch!

 4. Hej!
  Jag skulle behöva lite hjälp, antingen av dig Cecilia eller av dina bloggläsare. Jag planerar att köpa BOOBs treggings som du tipsade om i höstas, men är väldigt velig när det kommer till storleken. Hur upplevde du storleken? Är den normal eller stor/liten? Är det någon som köpt dem som kan ge förslag på vad man bör välja, om man är relativt smal och brukar ha S/M i byxor? De ska ju såklart räcka ett tag med en växande mage också…

  Tack på förhand!

 5. Tack snälla ni!
  Och Mia: Om du brukar ha small skulle jag absolut satsa på S/M. Det hade jag och det funkade hela vägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *