Gravidkostym

IMG_0462.JPG
Bestämde tidigt att den här omgångens gravidkostym ska bli svarta klänningar. För att det är snyggt, bekvämt och värdigt (förra gångernas gravidkostymer: gravidjeans med långt linne och kofta över). Den här alldeles fantastiskt sköna tunnstickade saken kommer från Elins Totême som drogs över bikinin och till ”The Holiday” på väg till stranden idag. Tror att den kommer funka minst lika fint till boots och skinnjacka i höst! Mycket förtjust i detta plagg som ni märker.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Karriärkvinna & mamma

  Jag tycker att du valde en underbar gravidkostym. Svart passar till allt, jämt! 🙂 Men å andra sidan, allt klär en skönhet!… Ha en fin söndag!

 2. Profilbild för Emma i Gbg
  Emma i Gbg

  Jag körde också mycket på klänningar under min graviditet i höstas/vintras/våras, både vida Filippa K-varianter och figurnära. Det och mjuka trikåljolar i knälängd (från kedjor som ex. Lindex) som dras upp över bullen. Både bekvämt och snyggt!

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Å Cecilia, jag är så spänd på dina boots som kommer så att det killar massor i magen!!! Jag dööööör om jag inte får tag på ett par. Hoppas att du meddelar nån dag innan när de kommer ut. Ska på yogaresa i Italien (världens bästa härligaste grej) och tänk om de kommer ut då??? OMG!
  Du är sketasnygg i Elins fina kläder! Och jag ääääälskar bilderna på Rio, hon verkar (vad vet jag egentligen, men jag tror) så himla lik min lilla korthåriga busunge Maria som fyller fyra i september. Hon är så jäkla kavat, rolig och full i fasen. Hon ger mig så mycket skratt varje dag!

 4. Profilbild för Sara
  Sara

  Körde också på svart klänning och lite olika accessoarer. Kände mig snygg hela vägen faktiskt 🙂

 5. Profilbild för Mona
  Mona

  Hej en fråga vilken av klänningarna har du på dig? Då jag kolla på hemsidan har denna klänning sprund i sidan men kan inte se att din har det? Den är jätte snygg klänningen på dig!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Tack, hm, bra fråga! Jag vet faktiskt inte exakt vilken det är jag har, jag fick den i present av Elin. Maila dem och fråga för säkrast svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *