B90A5735Idag har vi firat Thanksgiving här i USA. Massor med svenskar men inte en enda amerikan faktiskt, så såg det ut på festen vi var på. Och ingen har väl egentligen riktig koppling till högtiden, utan tycker mest att det är en bra anledning att ses och kanske påminna sig om att vara lite extra tacksam över allt det otroliga som finns i våra liv. Mer bilder på jättekalkon med mera (nu känner ni att ni bara måste läsa nästa va, Jättekalkon! HÖGINTRESSANT) kommer snart – men nu är det sen kväll och jag är vimmelkantigt trött så ni får en outfit-bild så länge.

Kände mig gravid-fina i detta: Supermjuka grå myxor (sådana där härliga som ser ut som vanliga brallor förtäckta i mjukisbyxkänsla) till lång nyköpt top (som tyvärr visade sig vara i ullblandning. Herre. JÄVLAR vad det kliade. Har tydligen blivit ull-känslig som satan som gravid. Fick dra upp tröjan flera gånger – till och med under middagen – och liksom bara gå loss och klia kagge), mocka-kavaj från Stylein, väska Jerome Dreyfuss och skor Blankens – en modell som heter ”The Jonna” och som kommer i vår.

0 svar

  1. Supersnyggt!!

    Och hur det än är så tycker jag att du alltid lyckas förmedla något intressant i din blogg 🙂 så ser fram emot ett inlägg med bild på den dära JÄTTEKALKONEN!

  2. Supersnyggt! Jag har varit sugen på Stylein-kavajen tidigare, än mer nu! Vet du vad din kavaj-modell heter o hur den är i storlek?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *